WI-FI HOTSPOT

WI-FI HOTSPOT

WI-FI HOTSPOT

Wi-Fi Hotspot ger en 3G eller 4G Wi-Fi-hotspot i din Jaguar så att du och dina passagerare kan ansluta upp till 8 enheter till internet.*


Wi-Fi Hotspot handlar helt och håller om att hålla dig uppkopplad. Det gör att du och dina passagerare kan koppla upp er till internet via en kraftfull 4G hotspot i bilen. Detta innebär att upp till åtta enheter kan anslutas för att du ska kunna hålla kontakten med jobbet, privatlivet och få underhållning på resan.

Tillförlitligheten hos internetanslutningen ökar genom uppkoppling till det lokala 4G-nätverket via din Jaguars kraftfulla externa antenn, jämfört med uppkoppling via en smarttelefon.

Du sätter i ett SIM-kort enbart avsett för data i kortläsaren i din Jaguar och slår på Wi-Fi Hotspot via pekskärmen. En datasignal tillhandahålls då av det lokala mobila 4G-nätverket via en takmonterad antenn. Detta ger en starkare dataanslutning eftersom den blockeringseffekt som normalt associeras med en bils metallstruktur då reduceras.

När 3G-hotspot är aktiv kan du ansluta din smarttelefon eller surfplatta till den med enhetens anslutningsfunktioner.

Om du behöver hjälp med att ställa in din Wi-Fi Hotspot, kontakta din återförsäljare.

Beroende på din mobiltjänsteleverantör och vilken typ av abonnemang du har kan du använda data från ditt befintliga mobiltelefonabonnemang. Vissa leverantörer erbjuder delade abonnemang där du kan ha få ett extra SIM-kort för din Wi-Fi Hotspot och ansluta det till ditt delade abonnemang. Detta innebär att din Wi-Fi Hotspot och din mobiltelefon förbrukar data ur en gemensam pott och att allt hamnar på samma räkning.

Wi-Fi hotspot kan endast fås till bilar utrustade med Connect eller Connect Pro.
Det finns två SIM-kortstorlekar, och vilket du behöver beror på det InControl Infotainment-system du väljer.


  • För Touch behöver du ett 2FF SIM-kort (mini-SIM)

  • För Touch Pro behöver du ett 3FF SIM-kort (mikro-SIM)

*4G finns för närvarande endast till F-TYPE. Wi-Fi Hotspot ger en 3G Wi-Fi-hotspot i alla andra bilar.
 
InControl-specifika funktioner som beskrivs kan vara tillval eller vara beroende av marknad eller drivlina. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för information om tillgänglighet och fullständiga villkor i ditt land. Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med tillämpligt dataavtal som kan kräva ytterligare abonnemang efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksuppkoppling kan inte garanteras överallt.