loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

F-PACE SVR INTERIÖR

I F-PACE SVR med prestandasäten sitter
förare och passagerare på första parkett.

INTERIÖR

F-PACE interiör förenar elegans med en sportig känsla och resultatet är det
senaste inom modern design.

Det kan hända att bilarna som visas i filminnehållet på denna webbplats inte överensstämmer exakt med nyligen gjorda uppdateringar och förbättringar. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för de senaste specifikationerna.

I FÖRARSÄTET

Prestandasäten (tillval) i perforerat narvat läder1 förstärker sportbilskänslan. De har justerbara sidostöd och omsluter dig så att du sitter ännu stadigare.  I F-PACE SVR är prestandasätena klädda med perforerat, rutmönstrat Windsor-läder och pryds av präglad SVR-logotyp på huvudstöden.

BYGG DIN BIL

F-PACE interiör hälsar dig välkommen med en sofistikerad känsla som balanseras av en sportig finish. Välj mellan en rad lyxiga färger och material.

ÖVERLÄGSEN KVALITET OCH PERFEKT HANTVERK

F-PACE har ett av de största interiörvalen i sin klass. Med modernt brittiskt
hantverkskunnande, handplockade premiummaterial, mjukt läder och
sofistikerad finish – inklusive en ny kolfiberfaner som tillval.

bg-modelDisplay

BYGG DIN F-PACE

Designa och bygg din perfekta F-PACE så att du får en bil som passar just din livsstil. Välj modell, motor och titta igenom alla färger, hjulalternativ och mycket mer.

INSTÄLLBAR KUPÉBELYSNING

Gör din bil ännu mer personlig med konfigurerbar kupébelysning3 som skapar en behaglig visuell effekt och en välkomnande, avkopplande atmosfär för alla åkande. Systemet belyser de fina inredningsdetaljerna med mjuka ljusstrålar i tio olika färger. F-PACE skapar en stämning som passar alla dina humör.

BAKSÄTET

Baksätet erbjuder 945 mm benutrymme och 65 mm knäutrymme – det innebär att tre vuxna kan sitta tillsammans utan att trängas. Baksätet kan även fällas tillbaka elektriskt så att du kan anpassa sätesinställningen med ett knapptryck. 

*Tillval.

Det kan hända att bilarna som visas i filminnehållet på denna webbplats inte överensstämmer exakt med nyligen gjorda uppdateringar och förbättringar. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för de senaste specifikationerna.

 

PANORAMASOLTAK

Välj mellan ett av fyra fasta eller avtagbara panoramasoltak* för att låta ljuset flöda in och förstärka den rymliga känslan. För ökad avskildhet och skugga när det är soligt ute har alla panoramaglastak ett eldrivet solskydd som standard.

* Panoramaglastak kan installeras beroende av marknad och bilmodell.

F-PACE är en Performance Crossover som kombinerar hisnande prestanda med överlägsen effektivitet. Skapa din ultimata F-PACE med vår konfigurator.

  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE
  • Jaguar XE