<h3>FABRIKSVISNINGAR</h3>

På en fabriksvisning får du en unik inblick i de högteknologiska tillverkningsprocesserna som ingår i varje Jaguar på våra toppmoderna anläggningar i Solihull och Castle Bromwich. I sällskap av en kunnig guide kan du se hur cybernetiska produktionsrobotar arbetar i harmoni med skickliga hantverkare för att skapa vår prisbelönta bilar. Och om du inte bara vill se på, kan du lägga till en timmes ”Taster Drive” och få möjlighet att släppa lös kraften och kompetensen i en av våra bilar på en specialbana.

BOKA EN UPPLEVELSE
SOLIHULL

Var med om en exklusiv visning av vår toppmoderna fabrik i Solihull och se hur våra cybernetiska robotar samarbetar med hundratals skickliga hantverkare för att skapa den prisbelönta F-PACE – den första SUV:en att någonsin bära det legendariska Jaguar-emblemet.

LÄS MER
CASTLE BROMWICH

Vad krävs för att skapa några av världens tekniskt mest avancerade bilar? Det får du reda på när våra kunniga guider tar dig med på en exklusiv visning av den ikoniska fabriken i Castle Bromwich där du kan se hela tillverkningsprocessen – från metallplåt till färdig bil.

LÄS MER
JAG VILL FÅ INFORMATION

Registrera dig och få uppdateringar om nya visningar och utställningar.

JAG VILL FÅ INFORMATION
BOKA EN UPPLEVELSEKÖRNING
Boka en Jaguar-upplevelse där en Jaguar får visa vad den går för.
HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
Sök efter en Jaguar-återförsäljare nära dig.
LADDA NER BROSCHYR
Visa och ladda ner de senaste Jaguar-broschyrerna.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din lokala Jaguar-återförsäljare.