NYA JAGUAR E‑PACE

E-PACE är Jaguars första kompakta SUV. Den har en unik kombination av elegans, smidighet och dynamisk körning. Finns nu även som laddhybrid.

360° VY AV EXTERIÖREN

BOKA PROVKÖRNING
FÅ EN OFFERT

CO2-UTSLÄPP VID BLANDAD KÖRNING g/km:
Från 43

BRÄNSLEFÖRBRUKNING VID BLANDAD KÖRNING L/100 KM:
Från 1,9 (148,7)

FÅ EN OFFERT
Skräddarsytt erbjudande på E-PACE.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner de senaste Jaguar-broschyrerna.
HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
Hitta en Jaguar-återförsäljare nära dig.
DESIGN
INTERIÖR
UTFORSKA INTERIÖR

E‑PACE designfokuserade kupémiljö lämnar inget åt slumpen vare sig det gäller ändamål, stil eller en känsla av förfining.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
DESIGNDETALJER
DESIGNDETALJER

Komfort och karaktär går hand i hand i E‑PACE. Njut av lyxiga Windsor-lädersäten med färganpassade sömmar eller framhäv den livfulla estetiken med kontrasterande sömmar och livfulla färger. En mängd olika materialalternativ gör detta till din E‑PACE.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
EXTERIÖR
UTFORSKA EXTERIÖR

Den perfekta avvägningen mellan sportbilsinspirerad design och SUV-funktionalitet. Med djärva designdetaljer, från luftutsläppen på sidorna till grillen.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
PRESTANDA
KÖRPRESTANDA
KÖRPRESTANDA

En unik balans mellan smidighet och åkkomfort – upptäck körglädjen med denna Jaguar-SUV. Det breda utbudet av helt nya, förbättrade motorer, inklusive ny hybridteknik, innebär att du hittar en motor som passar dig.

NYA JAGUAR E‑PACE <br>LADDHYBRID
NYA JAGUAR E‑PACE LADDHYBRID

Allt du älskar med Jaguar E‑PACE, men nu med ännu bättre bränsleekonomi och lägre bränslekostnader.

UTFORSKA DENNA MODELL
JAGUAR E‑PACE 300 <br>SPORT
JAGUAR E‑PACE 300 SPORT

Distinkta designdetaljer ger Jaguar E‑PACE 300 SPORT en unik karaktär, men det som verkligen skiljer den från mängden finns under motorhuven. En fyrcylindrig motor på 300 hk med Active Driveline som optimerar köregenskaperna och levererar en kittlande körprestanda.

UTFORSKA DENNA MODELL
VIEW SPECIFICATIONS
HELT NYTT MOTORSORTIMENT
E‑PACE erbjuder balanserad och responsiv körning med högre bränsleeffektivitet genom en rad olika hybridtekniker, inklusive bensin- och dieselmotorer med mildhybridteknik samt en laddhybridvariant.
FYRHJULSDRIFT
För garanterad prestanda under många olika förhållanden, kontrollerar fyrhjulsdriften (AWD) momentfördelningen mellan fram- och bakaxeln på ett intelligent sätt. Genom att optimera väggreppet förstärker fyrhjulsdriften de dynamiska köregenskaperna och erbjuder bättre stabilitet under ogynnsamma förhållanden, så att du kan fortsätta njuta av resan.
ADAPTIVE DYNAMICS
Adaptive Dynamics levererar exakt dynamik och behaglig åkkomfort genom att övervaka hjulens position och karossens rörelser. Dämparna justerar fjädringen för att ge optimal balans mellan komfort, förfining och smidighet. ​
SE SPECIFIKATIONER
TEKNIK I BILEN
ENKELHET SOM STANDARD

Pivi har bland annat följande standardfunktioner:

• 11,4-tums pekskärm
• DAB digitalradio
• Ny design på gränssnittet
• Apple CarPlay® 1
• Android Auto™ 2
• Remote3

Uppgradera till Pivi Pro4 så får du det allra senaste inom artificiell intelligens i bilar. Bland annat funktioner som det självlärande navigationssystemet, för en fullständigt uppkopplad resa.

INFORMATION I ETT ÖGONKAST

Välj bland en rad olika layouter, bland annat 3D-navigation med helskärmsvisning, körinformation, eller se snabbt vad ljudsystemet spelar – allt visas på en ny högupplöst 12,3-tums interaktiv förardisplay (tillval).

Tillvalet head up-display2 projicerar viktig information på vindrutan. Visa enkelt bilens hastighet, aktuellt växelläge och navigation via färgdisplayen.

MERIDIAN™ AUDIO ​

För brittiska MeridianTM Audio handlar allt om musikupplevelsen. Vi talar inte bara om att höja ljudvolymen. Det handlar mer om musikens djup, klarhet och realistiska återgivning genom en kombination av avancerad ljudteknik och strategiskt placerade högtalare för att skapa en ljudmatta – eller ”ljudscen” – som är exakt rätt för interiören i F-PACE. Välj bland tillvalen MeridianTM eller MeridianTM surround-ljudsystem.

KEEPING YOU CONNECTED
Med Online-paket erhålls fler uppkopplade tjänster via ett inbyggt SIM-kort som ger tillgång till:

• Obegränsad medieöverföring6
• Röstigenkänning online
• Väderprognoser
• Kalendersynkronisering online
UNDERHÅLLNING FÖR ALLA
Välj till Wi-Fi-kompatibilitet med dataabonnemang7 så att du kan använda:

• Olika medieöverföringstjänster8
• Upp till 20 GB data i månaden
• En antennförstärkt anslutning
• Flera anslutna enheter
TRÅDLÖS LADDNING
Med hjälp av tillvalet trådlös laddning med telefonsignalsförstärkare kan du ladda kompatibla smartphones utan sladdar eller en dockningsstation. I bilen använder din telefon bilens antenn för att förbättra signalen och samtalskvaliteten.
SYSTEM FÖR RENING AV KUPÉLUFTEN MED PM2,5-FILTER​
Tillvalet NanoeTM-jonisering ökar förarens och passagerarnas välmående. När PURIFY-knappen aktiveras fångar det specialkonstruerade filtret upp fina partiklar i utomhusluften som exempelvis PM2,5 och luftburna allergener som damm och pollen.
ANVÄNDBARHET OCH SÄKERHET
FÖRVARING
E‑PACE sportiga bilestetik döljer ett stort lastutrymme och klassledande invändig förvaring. Ett rymligt handskfack och djupa fack i framdörrarna gör att dina viktiga saker finns nära till hands, samtidigt som det stora bagageutrymmet rymmer allt du kan tänkas behöva för längre resor.
ACTIVITY KEY
Activity Key9 gör det ännu enklare att leva livet fullt ut. Bandet är stabilt och helt vattentätt. Det gör det möjligt för dig att njuta av en rad olika aktiviteter – från fallskärmshoppning till simning – och ändå alltid ha bilnyckeln nära till hands. Nyckelfjärrkontrollen kan ligga kvar i bilen eftersom den inaktiveras av säkerhetsskäl.
PIXEL-LED-STRÅLKASTARE MED KARAKTERISTISKA VARSELLJUS
Tillvalet pixel-LED-strålkastare inkluderar animerade körriktningsvisare. Strålkastarnas adaptiva ljusstråle ger ännu bättre sikt i mörker, samtidigt som strålen automatiskt delas för att mötande fordon inte ska bländas.
FÖRARASSISTANS
Jaguar F‑PACE har byggts med förarassistansfunktioner som gör det lättare att köra och att parkera i stan, och även roligare att köra på motorvägar. Dessa tekniska lösningar förhöjer din körupplevelse och gör den mindre stressfylld.
FORTSÄTT UTFORSKA
VÄLJ DIN JAGUAR E‑PACE
Hela modellprogrammet finns här, med ett brett urval av snygga designutföranden, prestandahjälpmedel och teknik.


VÄLJ DIN MODELL
CHOOSE YOUR MODEL
GALLERI
Krav på detaljnoggrannhet har alltid varit grundläggande för våra bilar. E‑PACE är synonymt med förfining, praktisk nytta och säker körning.


SE GALLERI
SPECIFIKATIONER
Utforska de fina detaljerna. Ta reda på mer om motorprestanda, mått och bränsleförbrukning.


SE SPECIFIKATIONER
DEN PERFEKTA KÖRNINGEN BÖRJAR HÄR

Unik med sin kombination av snygg förpackning och smidiga, dynamiska köregenskaper. Använd konfiguratorn för att designa din perfekta Jaguar E-PACE.

BYGG DIN BIL
JAGUAR-TILLBEHÖR
JAGUAR-TILLBEHÖR

Ge din E‑PACE en personlig touch eller utrusta den med praktiska tillbehör. Vårt breda utbud innebär att du kan optimera din bil exakt efter dina behov.

SE TILLBEHÖR
JAGUAR-KOLLEKTIONEN
JAGUAR-KOLLEKTIONEN

Vårt exklusiva sortiment av lyxiga kläder, accessoarer och presentartiklar har inspirerats av våra bilar och deras design.

LÄS MER
FÅ EN OFFERT
Skräddarsytt erbjudande på E-PACE.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner de senaste Jaguar broschyrerna.
HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
Hitta en Jaguar-återförsäljare nära dig.

Angivna värden är NEDC2 beräknade utifrån officiella WLTP-tester från tillverkaren i enlighet med gällande EU-lagstiftning. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värden för CO2 -utsläpp och bränsleförbrukning kan variera beroende på fälgval och eventuell extrautrustning. NEDC2 är värden beräknade med hjälp av en statlig formel utifrån WLTP-värden som motsvarar det som de skulle ha varit enligt det gamla NEDC-testet. Korrekt skattehantering kan sedan tillämpas.


Visa WLTP-värden.
WLTP är den nya officiella EU-testmetoden för att beräkna standardiserade bränsleförbruknings- och CO2 -värden för personbilar. Metoden mäter bränsle, energiförbrukning, körsträcka och avgasutsläpp. Syftet är att tillhandahålla värden som stämmer bättre överens med verklig körning. Bilarna testas med tillvalsutrustning och med en mer krävande testprocedur och körprofil.

1 Din bil är förberedd för Apple CarPlay. Tjänsterna som erbjuds av Apple CarPlay är beroende av funktionernas tillgänglighet i ditt land. Se https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay för mer information.

2 Din bil är förberedd för Android Auto. Tjänsterna som erbjuds av Android Auto är beroende av funktionernas tillgänglighet i ditt land. Se https://www.android.com/auto/ för mer information.

3 Remote innehåller prenumerationstjänster som kan förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare. Jaguar Remote-appen måste laddas ner från Apple App Store/Google Play Store.

4 Uppkopplad navigation kräver förlängning av abonnemanget efter initialperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare.
5 Kräver soldämpande glas på vissa marknader. Navigationsanvisningar på vindrutan visas endast när bilen är utrustad med Pivi Pro.

6 Regler för ”fair use” (skäligt bruk) kan gälla. 1 års prenumeration ingår och denna kan förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare.

7 Bilden visar Jaguars Click and Go-tillbehör som säljs separat. Surfplatta ingår inte. Regler för ”fair use” (skäligt bruk) gäller. När 20 GB data har förbrukats inom en månad kan det hända att datahastigheter och funktioner i bilen försämras under resten av den månaden. För närmare detaljer kring reglerna för ”fair use” (skäligt bruk) kopplade till denna funktion, se villkoren för InControl Pivi Pro på www.jaguar.com/pivi-pro-terms.

8 Uppspelningstiden beror på strömningsleverantör och videoinnehållets upplösning. Med HD-video ökar dataförbrukningen avsevärt.

9 Activity Key kan laddas i ungefär två timmar och sedan användas i ungefär tio dagar innan det är dags för laddning igen.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) och marknad eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.


Utrustning i bilen ska användas av förare endast då detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.


Funktioner, tillval, tredjepartstjänster och deras tillgänglighet för Pivi och InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Jaguar-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Vissa funktioner är kopplade till abonnemang som måste förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av programuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval.


Apple CarPlay är ett varumärke som tillhör Apple Inc. vars slutanvändarvillkor kan gälla.
Android Auto är ett varumärke som tillhör Google LLC.

Meridian är ett registrerat varumärke som tillhör Meridian Audio Ltd. Trifield och enheten med tre fält är ett varumärke som tillhör Trifield Productions Ltd.

NanoeTM är ett varumärke som tillhör Panasonic Corporation.