loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

EXTERIÖR

XJ innebär ren och skär lyx. En uppsjö av färger och hjul kan beställas,
inklusive XJ50:s exklusiva 5-ekrade lättmetallfälgar i ‘Style 5045’
med blanksvart diamantsvarvad finish.

bg-modelDisplay

Auktoritär, elegant och kraftfull. XJ:s droppform ger optimal aerodynamisk effektivitet, håller nere luftmotståndet på ett minimum, förbättrar accelerationen, bränsleeffektiviteten och ger lägre CO2-utsläpp.

bg-modelDisplay

GÖR INTRYCK

XJ i rörelse är något härlig syn. Även i vila höjer den din puls, den kraftfulla karaktären återspeglas i den låga, breda hållningen och den långa, spända midjelinjen. Med fusionen av slipade linjer och skulptural elegans förkroppsligar XJ till fullo Jaguars löfte med dramatisk, dynamisk och ren design.

INTELLIGENS I RÖRELSE

Design och ingenjörskonst lever hos XJ. Bilens framände är djärv och självsäker med en imponerande upprätt frontgrill med nätdetalj. Grillen inramas av energieffektiva LED-strålkastare som visar upp Jaguars unika 'Double J'-design hos varselljusen.

OMEDELBART IGENKÄNNBAR UR ALLA VINKLAR

Bakifrån finns de snygga bakljusen med ‘J’-formade LED-varselljus, och elliptiska avgasrör accentuerare XJ:s kraft och smidighet.

STÖTFÅNGARE

XJ50:s stötfångare fram och bak går i XJ Autobiography-stil som ger bilen en självsäker framtoning. Den främre stötfångaren kompletteras ac krominfattade luftintag och svart nät i grillen.

FLYTANDE TAKLINJE

XJ:s bakruta sveper heltäckande runt bilen och skapar på så sätt en flytande taklinje som förstärker bilens långa, låga och breda profil.

XJ R-SPORT

XJ R-Sport har dynamiska stylingdetaljer, bland annat en blanksvart grill och bakkjol samt en framspoiler, , ‘R’ på sidotrösklar och en bakspoiler. 

XJ är Jaguars exklusiva sedan. Den perfekta kombinationen av banbrytande teknik, sportbilsdynamik och fullödig lyx. Skapa din perfekta XJ med vår konfigurator.

Anmäl dig till Jaguars nyhetsbrev

Ja, jag vill gärna vara först med att ta del av nylanseringar, tävlingar och events.

Anmäl dig till Jaguars nyhetsbrev