loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

XJ

UTRUSTNING OCH TILLVAL

XJ MULTIMEDIAUTRUSTNING

Musik, radio, TV och film som underhållning. Telefon och navigeringssystem för din bekvämlighet.

MERIDIAN™ LJUDSYSTEM

Den brittiska ljudexperten Meridian har tagit fram tre olika ljudsystem speciellt för XJ: ljudsystemen heter Meridian 380 W, Meridian 825 W Surround och Meridian 1 300 W Reference. Alla systemen bygger på avancerad teknik, som t.ex. digital ljudprocessor (DSP), som är ett program som skapar perfekt stereoljud i kupén och optimerar hela systemet, dessutom används Meridian Cabin Correction (MCC) som ser till att musikåtergivningen blir klar och verklighetstrogen. Ljudsystemet Meridian 380 W har 14 högtalare, inklusive två subwoofers och 2 x 8 tums bashögtalare i framdörrarna som ger en nyskapande ljudupplevelse. Meridian 825 W Surround-ljudsystem har inte mindre än 20 högtalare, inklusive två subwoofers med Audyssey MultEQ-ljudinställning som skapar ett otroligt 7.1 surroundljud, Meridians exklusiva Trifield™-teknik garanterar perfekt stereoljud för alla i bilen, oavsett var man sitter.

Det senaste tillskottet är det helt otroliga ljudsystemet Meridian 1 300 W Reference, som har hela 26 högtalare. Detta ultimata ljudsystem använder psykoakustik för att skapa en ljudbild som är så verklighetstrogen att hjärnan uppfattar ljudet som något verkligt och framkallar psykologiska och känslomässiga reaktioner. XJ är rätt plats för möten eller behagliga samtal under resans gång – utan att man någonsin behöver höja rösten. Conversation Assist är standard i ljudsystemet Meridian Reference och är en funktion som gör det möjligt för föraren och passageraren fram att samtala med passagerarna i baksätet utan att höja rösten. Och vice versa. Mikrofoner har placerats ovanför varje sätesplats som hjälper till att förstärka rösten hos den som talar och använder högtalarna för att återge ljudet, vilket gör det lättare för alla att höra.

Meridian

JAGUAR LJUDSYSTEM

Ingen förvrängning eller kompression, bara underbart flödande musik från Jaguars 250 W ljudsystem: tolv effektiva högtalare med högt monterad bashögtalare och diskanthögtalare i varje dörr. Alla våra ljudsystem är utrustade med digitalradio och AM/FM-radio och är kompatibla med WMA- och MP3-spelare


PASSAGERARUNDERHÅLLNING

Underhåll passagerarna med tillvalspaketet Baksätesunderhållning. I paketet ingår dubbla 8-tums skärmar på baksidan av de främre nackstöden – för en ännu mer underhållande upplevelse finns en uppgradering till 10,2-tums skärmar på baksidan av framsätena. Passagerarna i baksätet kan titta på TV, DVD eller direktöverförd film via den bakre multimediaanslutningen. Systemet inkluderar två WhiteFire® digitala trådlösa hörlurar och sändare.


Jaguar

VIRTUELL INSTRUMENTPANEL

Den virtuella instrumentpanelen är skräddarsydd och visar direkt den information som är mest relevant. Den virtuella instrumentpanelen kan specialanpassas och den kristallklara skärmen känns lika verklig som tredimensionella instrument. Skärmen ändras automatiskt för att ge föraren uppdatering av den mest relevanta informationen, så som framförvarande vägförhållanden och bränsleräckvidd. Enkla femvägsreglage på ratten ger snabb åtkomst till ofta använda funktioner och är helt integrerade med den virtuella instrumentpanelen.

Jaguar XJ interior

SAMTAL OCH NAVIGERING

Du är alltid kontaktbar på ett säkert sätt. Ring samtal via pekskärmen eller reglagen på ratten med mobiltelefonen ansluten till handsfreesystemet eller direktöverför ljud trådlöst via Bluetooth® till underhållssystemet i din XJ. Navigeringssystemet i XJ ger tydliga, uppdaterade anvisningar och, vid behov, varnar för trafikstockningar och föreslår alternativa vägar. Börjar det bli tomt i tanken kan du visa närmaste bensinstation på pekskärmen.

Anmäl dig till Jaguars nyhetsbrev

Ja, jag vill gärna vara först med att ta del av nylanseringar, tävlingar och events.

Anmäl dig till Jaguars nyhetsbrev