loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

TEKNIK I BILEN

XE är fylld med den senaste tekniken för att du ska vara säker, underhållen och uppkopplad.

bg-modelDisplay

JAGUAR INNOVATION

I XE finns ett stort utbud av innovativ och sömlöst integrerad teknik – allt från heltäckande multimediateknik till precisionsbyggda ljudsystem och smarta förarassistanssystem.

BYGG DIN BIL

TOUCH PRO

Med sin 10-tums pekskärm med blixtsnabba svarstider tar Touch Pro  XE:s teknik till högsta nivå. Touch Pro har bland annat en anpassningsbar startskärm och interaktion genom naturlig dialog.

DUBBELVISNING*

Dubbelvisning innebär att framsätespassageraren och föraren
kan njuta av olika media på samma 10-tums pekskärm.
Framsätespassageraren kan exempelvis titta på
en film (med ljudet i trådlösa hörlurar) medan föraren ser navigationen.

 

bg-modelDisplay

INTERAKTIV FÖRARDISPLAY*

XE:s högupplösta 12,3-tums interaktiva förarpanel har ett grafiskt gränssnitt med avancerade funktioner för att göra körningen mer njutbar. Genom ett urval av fyra displayteman och ett kartläge kan den anpassas efter dina personliga önskemål 

WI-FI HOTSPOT

Genom anslutning till det lokala 4G-nätverket via XE:s kraftfulla utvändiga antenn ser bilens Wi-Fi hotspot till att du och dina passagerare är uppkopplade. Upp till åtta enheter kan användas samtidigt, så att alla kan hålla kontakten med jobb och privatliv samt njuta av underhållning på resan.

HEAD-UP-DISPLAY*

Tillvalet head up-display (HUD) med laserteknik projicerar viktig information på framrutan. Vägmärkesidentifiering (i förekommande fall), bilens hastighet, navigations- och farthållarmeddelanden visas tydligt även i direkt solljus.HUD minimerar tiden du tillbringar med att titta ned på instrumentpanelen. 

** Tillval 

Det kan hända att bilarna som visas i filminnehållet på denna webbplats inte överensstämmer exakt med nyligen gjorda uppdateringar och förbättringar. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för de senaste specifikationerna.

 
Jaguar XE In-Car technology

LJUD

Till XE finns en rad avancerade ljudsystem, bland annat ett Jaguar ljudsystem på 80 W och med sex högtalare. För den som vill ha en alldeles speciell ljudupplevelse finns ett Meridian ljudsystem som tillval, och då ingår det nya surround-ljudsystemet på 825 W och med 17 högtalare.

PARKERINGS- OCH TRAFIKASSISTANSUTRUSTNING

I XE har du en rad förarassistanssystem nära till hands som gör varje resa till en säkrare upplevelse. Med hjälp av den senaste innovativa tekniken bidrar dessa funktioner till att undvika potentiella kollisioner och hantera en mängd olika körsituationer.

AUTONOM NÖDBROMSNING**

Skulle en potentiell kollisionssituation upptäckas framför bilen varnar XE med en ljudsignal. Visuell varning visas strax därpå. Om du inte agerar, aktiverar systemet bilens bromsar för att lindra effekterna av en eventuell kollision. 

**Standardutrustning (marknadsberoende)

XE-programmet kombinerar prestanda, avancerad teknik och distinkt design, något som stöds av lättviktsarkitekturen i aluminium. Skapa din perfekta XE med vår konfigurator.

BYGG DIN BIL

Anmäl dig till Jaguars nyhetsbrev

Ja, jag vill gärna vara först med att ta del av nylanseringar, tävlingar och events.

Anmäl dig till Jaguars nyhetsbrev