INGET KÄNNS <br>SOM JAGUAR SVR

INGET KÄNNS
SOM JAGUAR SVR

Vår ultimata prestanda-SUV F-PACE SVR är nu kraftfullare och smidigare än någonsin.
UTFORSKA KRAFTEN

INGET KÄNNS SOM JAGUAR SVR

ALLT FÖR PRESTANDANS SKULL

ALLT FÖR PRESTANDANS SKULL

F-PACE SVR har högre prestanda, smidighet och dynamik än någonsin tidigare och är höjdpunkten i vårt prisbelönta modellutbud.

4 SNABBA F-PACE SVR FAKTA

MOTOR

5,0 liter


I hjärtat av F‑PACE SVR finns Jaguars kraftfulla kompressormatade V8-motor på 5,0 liter.

MAXIMAL EFFEKT

550 hk (405 kW)


550 hk (405 kW) garanterar en spännande körupplevelse varje gång du sätter dig bakom ratten.

MAXIMALT VRIDMOMENT

700 Nm


F‑PACE SVR levererar en ökad momentkapacitet på upp till 700 Nm.

0-100 km/h

4,0 sekunder


Tack vare den senaste tekniken – inklusive Dynamic Launch-funktionen – kan F‑PACE SVR ta sig från 0-100 km/h på bara 4,0 sekunder.

SE OCH HÖR SVR-KRAFTEN

Ta del av actionfyllda filmer som visar vad vår ultimata prestanda-SUV går för, och djupdyk i upplysande klipp om den unika designen.

ELEGANT SPORTIGHET OCH MJUKT WINDSOR-LÄDER

EXTERIÖR

EXTERIÖR

F-PACE SVR har större luftintag, luftutsläpp i motorhuven, luftutsläpp på skärmarna och bakspoiler – allt för att öka nedåtkrafterna och minska luftmotståndet. Resultatet: bättre prestanda och smidigare köregenskaper.

SE GALLERI
STÖRRE LUFTINTAG

STÖRRE LUFTINTAG

Den nya främre stötfångaren förstärker den imponerande sportiga hållningen, och de större luftintagen kyler V8-motorn. En blanksvart grill med unik mattgrå infattning och SVR-logga fulländar looken.
PRESTANDASÄTEN

PRESTANDASÄTEN

Anslut till F-PACE SVR från det ögonblick du sätter dig i prestandasätena i mjukt Windsor-läder och mocka, eller semi-aniline-läder. De uppvärmda sätena fram och bak har SVR-märkning och ett unikt perforerat mönster.
RATT

RATT

SVR-läderratten med tumgrepp ger ytterligare sportig prestanda, med unika sömmar i Flame Red och Light Lunar, plus SVR-logga. Pivi Pro har en 12,3-tums interaktiv förardisplay som ger snabb överblick över viktiga data.

SKAPA DINA DRÖMMARS F-PACE SVR

Använd konfiguratorn för att utforska våra designalternativ och bygga din perfekta F‑PACE SVR.

FORTSÄTT DIN RESA

SVR PRESTANDA PÅ JOBBET

SVR PRESTANDA PÅ JOBBET

Prestanda och komfort i världsklass gör alla arbetsdagar bättre. F-PACE SVR är förmånsbilen för dig som älskar sportiga köregenskaper och känslan av mjukt Windsor-läder.
V8-LJUD ALLA DAGAR

V8-LJUD ALLA DAGAR

I hjärtat av F-PACE SVR finns den kraftfulla kompressormatade V8-motorn – ett ljud du aldrig tröttnar på. Ta del av alla aktuella erbjudanden på vår fantastiska prestanda-SUV.
UPPTÄCK LADDBARA F-PACE

UPPTÄCK LADDBARA F-PACE

Vår ultimata prestanda-SUV finns också med klassisk bensinmotor med 250 hk och som innovativ laddhybrid. Tekniskt avancerade och körglada men inte riktigt lika sportiga.
LÄS MER

Angivna värden är NEDC2-beräknade utifrån officiella WLTP-tester från tillverkaren i enlighet med gällande EU-lagstiftning. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värden för CO2-utsläpp och bränsleförbrukning kan variera beroende på fälgval och eventuell extrautrustning. NEDC2 är värden beräknade med hjälp av en statlig formel utifrån WLTP-värden som motsvarar det som de skulle ha varit enligt det gamla NEDC-testet. Korrekt skattehantering kan sedan tillämpas.


Visa WLTP-värden.

WLTP är den nya officiella EU-testmetoden för att beräkna standardiserade bränsleförbruknings- och CO2-värden för personbilar. Metoden mäter bränsle, energiförbrukning, körsträcka och avgasutsläpp. Syftet är att tillhandahålla värden som stämmer bättre överens med verklig körning. Bilarna testas med tillvalsutrustning och med en mer krävande testprocedur och körprofil.

*Uppkopplad navigation kräver förlängning av abonnemanget efter initialperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) och marknad eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.

Utrustning i bilen ska endast användas av förare då detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.

Funktioner, tillval, tredjepartstjänster och deras tillgänglighet för Pivi och InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Jaguar-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Vissa funktioner är kopplade till abonnemang som måste förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av programuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval.