NYA JAGUAR F-PACE SVR

NYA JAGUAR F-PACE SVR

Välkommen till vår ultimata prestanda-SUV, med en kompressormatad V8-motor och klassledande smidighet.
SE GALLERI

PRESTANDA

SMIDIGHET OCH DYNAMIK

SMIDIGHET OCH DYNAMIK

F-PACE SVR har högre prestanda, smidighet och dynamik än någonsin tidigare och är höjdpunkten i vårt prisbelönta modellutbud.

SPECIFIKATIONER FÖR F-PACE SVR

MOTOR

5,0 liter


I hjärtat av F‑PACE SVR finns Jaguars kraftfulla kompressormatade V8-motor på 5,0 liter.

MAXIMAL EFFEKT

550 hk (405 kW)


550 hk (405 kW) garanterar en spännande körupplevelse varje gång du sätter dig bakom ratten.

MAXIMALT VRIDMOMENT

700 Nm


F‑PACE SVR levererar en ökad momentkapacitet på upp till 700 Nm.

0-100 km/h

4,0 sekunder


Tack vare den senaste tekniken – inklusive Dynamic Launch-funktionen – kan F‑PACE SVR ta sig från 0-100 km/h på bara 4,0 sekunder.

SE OCH HÖR SVR-KRAFTEN

Ta del av en actionfylld film som visar vad vår ultimata prestanda-SUV går för, och djupdyk i upplysande klipp om den unika designen.

DESIGN

EXTERIÖR

EXTERIÖR

F-PACE SVR har större luftintag, luftutsläpp i motorhuven, luftutsläpp på skärmarna och bakspoiler – allt för att öka nedåtkrafterna och minska luftmotståndet. Resultatet: bättre prestanda och smidigare köregenskaper.

SE GALLERI
STÖRRE LUFTINTAG

STÖRRE LUFTINTAG

Den nya främre stötfångaren förstärker den imponerande sportiga hållningen, och de större luftintagen kyler V8-motorn. En blanksvart grill med unik mattgrå infattning och SVR-logga fulländar looken.
PRESTANDASÄTEN

PRESTANDASÄTEN

Anslut till F-PACE SVR från det ögonblick du sätter dig i prestandasätena i mjukt Windsor-läder och mocka, eller semi-aniline-läder. De uppvärmda sätena fram och bak har SVR-märkning och ett unikt perforerat mönster.
RATT

RATT

SVR-läderratten med tumgrepp ger ytterligare sportig prestanda, med unika sömmar i Flame Red och Light Lunar, plus SVR-logga. Pivi Pro har en 12,3-tums interaktiv förardisplay som ger snabb överblick över viktiga data.

SVR BLACK PACK

FORTSÄTT UTFORSKA

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Special Vehicle Operations visar upp det allra bästa av Jaguar med ett sortiment av exklusiva SV-märkta modeller, begränsade samlarutgåvor och unikt utformade projekt.
JAGUAR F-PACE-MODELLER

JAGUAR F-PACE-MODELLER

Hela modellutbudet hittar du här.

F-PACE SVR EDITION 1988

Bli ägaren till ett av 394 exemplar.


Visa WLTP-värden.


Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värdena för CO2, bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör, faktiskt rutt samt batteriets skick. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardiserad väg.

*Uppkopplad navigation kräver förlängning av abonnemanget efter initialperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) och marknad eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.

Utrustning i bilen ska endast användas av förare då detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.

Funktioner, tillval, tredjepartstjänster och deras tillgänglighet för Pivi och InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Jaguar-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Vissa funktioner är kopplade till abonnemang som måste förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av programuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval.