OM JAGUAR
CASTROL EDGE PROFESSIONAL<br>REKOMMENDERAS EXKLUSIVT AV JAGUAR

Eftersom Castrol® är Jaguars globala smörjmedelspartner, inleder varje Jaguar-motor sitt liv med Castrol i sig. Det innebär också att Jaguar-kunder i samband med service får samma kvalitetsolja som Jaguar kräver när bilen byggs.

CASTROL EDGE PROFESSIONAL

SE FILMEN

CASTROL EDGE PROFESSIONAL

SE FILMEN
FINNS HOS DIN LOKALA JAGUAR-ÅTERFÖRSÄLJARE
Ända sedan 1989 har Castrol och Jaguar samarbetat kring smörjmedelsformuleringar för 24-timmarstävlingen på Le Mans. Castrol har nu varit Jaguars officiella partner för smörjmedelsteknik i över elva år och försett oss med särskilt anpassade Castrol Professional-oljor. Faktum är att ett omfattande sortiment av produkter gemensamt har tagits fram för att uppfylla Jaguars specifika krav. Castrol EDGE® Professional rekommenderas exklusivt av Jaguar.
TEKNISKT SAMARBETE FÖR UTVECKLING AV RÄTT OLJA FÖR DIN MOTOR
Ingenjörer från Jaguar och tekniker från Castrol har i nära samarbete utvecklat smörjmedel speciellt anpassade till Jaguars motorer. Detta tekniska samarbete innebär att Castrol Professional-oljor i utvecklingsfasen testas utförligt i Jaguar-motorer. Det har bidragit till en teknisk optimering som ger enastående prestanda, förbättrad bränsleekonomi och minskade CO2 -utsläpp.
VÅR STARKASTE OLJA ÄR STARK SOM TITAN
Castrol EDGE Professional förstärks med TITANIUM FSTTM, som fördubblar oljefilmens styrka. Det förhindrar nedbrytning av oljefilmen, vilket i sin tur minskar friktionen så att motorns prestanda maximeras. Oljan är upp till 45 % bättre* än huvudkonkurrenterna när det gäller att minska kontakten mellan metallytor, och den är alltid redo att leverera prestanda på de höga nivåer som Jaguars förare kräver.
VÄRLDENS FÖRSTA CO<sub>2</sub>-NEUTRALA MOTOROLJA
Castrol EDGE Professional är världens första certifierade CO2 -neutrala motorolja, och varje liter certifieras som CO2 -neutral i enlighet med strängaste globala standarder. År 2014 beräknas 200 000 ton CO2 neutraliseras globalt tack vare Castrols engagemang för att minska koldioxidavtrycket som deras produkter lämnar under sin livstid. Eventuell koldioxid som återstår från Castrols tillverkningsprocess neutraliseras genom investering i projekt för utsläppsminskning, t.ex. återplantering av skog i Kenya, produktion av ren el i Kina och vindkraftverksparker i Nya Kaledonien.
CASTROL EDGE PROFESSIONAL: FINNS HOS DIN JAGUAR-ÅTERFÖRSÄLJARE

Oljan Castrol EDGE Professional rekommenderas exklusivt av Jaguar och är framtagen för att samverka perfekt med våra motorer och optimera deras prestanda. Castrol EDGE Professional finns hos din auktoriserade återförsäljare.

HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
JAG VILL FÅ INFORMATION
Registrera dig och få de senaste Jaguar-nyheterna.
KONTAKTA OSS
Kontakta oss för Jaguar-kundrelaterad hjälp eller allmänna förfrågningar.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din lokala Jaguar-återförsäljare.
HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
Sök efter en Jaguar-återförsäljare nära dig.

*I Castrols test av vätskestyrka vid olika motorvarvtal gav Castrol EDGE Professional som förstärkts med TITANIUM FST™ upp till 45 % mindre kontakt mellan metallytor än vad en huvudkonkurrents produkt gjorde. Produkter som representerade 61% av vår försäljningsvolym 2012 testades.