TILLVAL OCH TILLBEHÖR

TILLVAL OCH TILLBEHÖR

F-TYPE. Skräddarsy den för dig.
LÄS MER

NJUT AV DETALJERNA

Våga visa den mörkare sidan av din F-TYPE med vårt svarta exteriörpaket. Frontgrillens infattning, fönsterinfattningarna, frontsplittern, luftutsläppen i skärmarna samt bakkjolen har alla en distinkt finish i blanksvart. Extra designelement utvändigt som Jaguar-figuren och skrift går i Narvik Black, vilket innebär ytterligare en finslipning av den här snygga sportbilens framtoning.

SVART EXTERIÖRPAKET
EXTERIÖRT DESIGNPAKET
SVART EXTERIÖRT DESIGNPAKET
PAKET MED KERAMISKA BROMSSKIVOR

SKAPA DIN EGEN BIL

SKAPA DIN EGEN BIL

En snygg uppsättning fälgar förstärker inte bara det dynamiska utseendet på din F-TYPE utan kan även ge bilen en personlig touch. Vi har ett brett sortiment av eleganta, vackert utformade lättmetallfälgar i storlekar från 18 till 20 tum med en rad olika stilar och finish.

WHEELS

TOPPVAL

Det klassiska valet för F-TYPE Coupé.

ALUMINIUMTAK
FAST PANORAMAGLASTAK
CABRIOLETTAK

EN FÄRGEXPLOSION

PERSONAL PALETTE

Hitta din idealfärg med hjälp av SVO-paletten med premiumlacker. Bland 18 färger att välja mellan finns bland annat:

INSPIRERANDE INTERIÖRER

KLIMAT

KLIMAT

Tillvalet Cold Climate-paket håller bilen varm på vintern med bland annat uppvärmd vindruta, uppvärmd ratt samt 2-zons klimatanläggning.
SVART

SVART

Säg hej till en mörk sofistikerad design. Med interiört Black Pack är luftutsläpp, instrumentpanel, infattningar runt dörrlås och dörröppnare, rattekrar och knappdekorer samt dekor på mittkonsolens handtag svartfärgade.
LYX

LYX

Lyft interiören ytterligare med lyxpaketet. Bland annat ingår premium kupébelysning, belysta instegslister samt uppgradering med utökat läderpaket.
PREMIUM

PREMIUM

Utöver utrustningen i det interiöra lyxpaketet innehåller det här plus-paketet en uppgradering med utökade läderdetaljer för hela kupén.

TILLVAL OCH TILLBEHÖR

BAKSPEGELKÅPOR

BAKSPEGELKÅPOR

Högklassiga bakspegelkåpor i silvervävd kolfiber som ger prestanda-inspirerad styling.
LYXIGA MATTOR

LYXIGA MATTOR

Lyxiga, skräddarsydda mattor fram med 2050 g/m2 täthet, präglade med Jaguar-logga och försedda med kanter i nubuck.
VINDAVVISARE

VINDAVVISARE

Perfekt passform och enkel att flytta. Vindavvisaren reducerar luftflödet och turbulens i passargerarutrymmet även under hög hastighet. Utrustad med en Jaguar-förvaringsväska.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) och marknad eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.​

Utrustning i bilen ska endast användas av förare då detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen. ​​