DESIGN

DESIGN

Vacker ur alla vinklar.
UTFORSKA EXTERIÖREN

TVÅ SIDOR AV SAMMA MYNT

Båda modeller har sin egen unika karaktär. Även om valet kan vara svårt blir beslutet alltid rätt.

PIXEL-LED-STRÅLKASTARE MED KARAKTERISTISKA VARSELLJUS

PIXEL-LED-STRÅLKASTARE MED KARAKTERISTISKA VARSELLJUS

De avlånga, bakåtsvepta strålkastarna på F-TYPE smälter ihop med bilens aerodynamiska linjer. Animerade blinkers glider över ”J-bladen”, vilket bidrar till den teatraliska känslan.
LED-BAKLAMPOR

LED-BAKLAMPOR

Baktill på F-TYPE sveper LED-baklamporna runt hörnen mot hjulhusen, vilket förstärker bilens muskulösa framtoning.

EUFORI INIFRÅN

Insidan av en F‑TYPE är en spännande plats. Sätena omfamnar dig tätt, funktionerna är intuitiva och displayerna kristallklara.

SÄTEN

SÄTEN

F-TYPE:s prestandasäten har 12 lägen, så du kan lätt hitta din personliga favoritställning. Dessutom kan komforten höjas ytterligare med uppvärmning eller kylning.
ATMOSFÄR

ATMOSFÄR

Ett urval av fem olika färger för att passa ditt humör. Inställbar kupébelysning ger interiören ytterligare en personlig touch.

VÄLJ DIN F-TYPE

Det finns inget felaktigt beslut när det kommer till ditt val av F-TYPE. Med en rad av olika modeller att välja mellan, inklusive den nya F-TYPE R-Dynamic Black,
har vi garanterat en Coupé- eller Cabriolet-modell som är helt rätt för dig.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Vänligen kontakta din lokala återförsäljare för mer information, eller konfigurera din bil online.

Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.