NYA JAGUAR E‑PACE LADDHYBRID

NYA JAGUAR E‑PACE LADDHYBRID

Där fördelarna hos en laddhybrid möter glädjen med att äga en Jaguar-SUV.

RÄCKVIDD HOS E-PACE LADDHYBRID

I eldriftsläget (EV) har Jaguar E‑PACE laddhybrid en räckvidd på upp till 55 km †‡, perfekt för vardagskörning i stan. Med en bensinmotor för längre sträckor är E‑PACE laddhybrid den perfekta kompakta SUV:en.

E-PACE PLUG-IN HYBRID SPECIFIKATIONER

LADDTID 0–80 %

Från 30 minuter*


E-PACE laddhybrid gör laddningen bekväm, fyll på under resans gång.

BRÄNSLEFÖRBRUKNING

Från 1,9 L/100 km


Få ut mer av din resa med bränsleeffektiva E‑PACE laddhybrid.

UTSLÄPP

Från 43 g/km


Njut av minskade CO2 -utsläpp med F-PACE laddhybrid.

ELEKTRISK RÄCKVIDD

Från 55 km†‡


Dina korta resor lämpar sig perfekt för ren eldrift.

UTFORMAD FÖR EFFEKTIVITET

Den perfekta avvägningen mellan sportbilsinspirerad design och funktionaliteten hos en kompakt SUV. Med djärva genomgående designdetaljer och effektiv hybridteknik under motorhuven.

VARFÖR SKA JAG VÄLJA E-PACE LADDHYBRID?

ENKEL LADDNING

ENKEL LADDNING

Vare sig du står parkerad vid din destination eller är på väg, kan du tack vare olika anslutningsmöjligheter ladda där det passar.

• Med en laddbox för hemmet
• Publik laddning och DC-snabbladdning*
FÖRBÄTTRAD BRÄNSLEEKONOMI

FÖRBÄTTRAD BRÄNSLEEKONOMI

Jaguar F-PACE laddhybrid kombinerar ett batteri och en bensinmotor för att uppnå optimal effektivitet.

• Eldrift sänker den totala bränsleförbrukningen
MINSKADE UTSLÄPP

MINSKADE UTSLÄPP

E-PACE laddhybrid har imponerande låga CO2 -värden, med noll avgasutsläpp vid ren eldrift – något som kan medföra ett antal förmåner.

• Minskade CO2 -utsläpp
• Lägre beskattning och punktskatter

FORTSÄTT UTFORSKA

ELEKTRIFIERING MED JAGUAR

ELEKTRIFIERING MED JAGUAR

Enkel och lättillgänglig laddning, avsevärda kostnadsbesparingar och en mer hållbar körupplevelse. Jaguars elektrifierande värld väntar.

VILKEN JAGUAR E‑PACE VÄLJER DU?

VILKEN JAGUAR E‑PACE VÄLJER DU?

En hisnande körupplevelse, modern hantverksskicklighet och praktisk nytta för vardagen ingår som standard. Vilken E‑PACE väljer du?

*Med en 50 kW likströmsladdare.


Angivna värden är NEDC2 beräknade utifrån officiella WLTP-tester från tillverkaren i enlighet med gällande EU-lagstiftning. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värden för CO2-utsläpp och bränsleekonomi kan variera beroende på fälgval och eventuell extrautrustning. NEDC2 är värden beräknade med hjälp av en statlig formel utifrån WLTP-värden som motsvarar det som de skulle ha varit enligt det gamla NEDC-testet. Korrekt skattehantering kan sedan tillämpas.

Visa WLTP-värden.

WLTP är den nya officiella EU-testmetoden för att beräkna standardiserade bränsleförbruknings- och CO2-värden för personbilar. Metoden mäter bränsle, energiförbrukning, körsträcka och avgasutsläpp. Syftet är att tillhandahålla värden som stämmer bättre överens med verklig körning. Bilarna testas med tillvalsutrustning och med en mer krävande testprocedur och körprofil.


Officiella bränsleförbrukningsuppgifter för E-PACE modellprogram (exklusive PHEV) i l/100 km: Blandad körning 5,0–7,7 (56,5-36,7).
NEDC2 CO2-utsläpp 131–175 g/km. PHEV i l/100 km: Blandad körning 1,9 (148,7). NEDC2 CO2-utsläpp 43 g/km.


Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett produktionsfordon över en standardiserad väg. Vilken räckvidd som uppnås varierar beroende på fordons- och batteritillstånd, faktisk rutt, miljö och körstil. Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värdena för CO2, bränsleförbrukning, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, lastvikt och tillbehör.