loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

JAGUAR KAMPANJER

RÄNTEKAMPANJ HELA SOMMAREN

Njut av sommaren i en ny Jaguar! Just nu erbjuder vi 2,95 % ränta på alla nya lagerbilar t.o.m. 31 augusti 2020. Här kan du söka bland ett urval av dessa lagerbilar. Vill du ta del av det kompletta utbudet? Kontakta din närmaste återförsäljare.

KAMPANJPRIS

Här hittar du våra bästa erbjudande för dig som privatperson. Till exempel våra Signature modeller, där vi samlat ett attraktivt sortiment av Jaguar-modeller med olika motorvarianter och specialutvalda utrustningspaket för att kunna erbjuda dig en modell som ger uttryck åt din unika signatur.

PRIVATLEASING

När du privatleasar får du allt du älskar med att äga en bil, utan att behöva äga den. Här hittar du våra senaste privatleasing erbjudande. Välkommen till ett helt bekymmersfritt och oemotståndligt bilinnehav!
Jaguar I-PACE

FLEET & BUSINESS

Jaguar erbjuder några av klassens lägsta CO2-värden för bränsleförbrukning och utsläpp. Lägg till långa serviceintervall och höga andrahandsvärden så har du ett utmärkt val för företaget. För den som söker en tjänstebil som inspirerar och motiverar, men ändå inte spräcker budgeten, är Jaguar det perfekta valet.

  • Jaguar XE
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE