NYA JAGUAR XF

Intelligent. Snygg. Kraftfull. Det finns inget vanligt med Jaguar XF.

360° VY AV EXTERIÖREN
BOKA PROVKÖRNING
FÅ EN OFFERT

CO2-UTSLÄPP VID BLANDAD KÖRNING g/km:
Så lågt som 115

BRÄNSLEFÖRBRUKNING VID BLANDAD KÖRNING L/100 KM:
Från 4.4 (Upp til 64.2)

VÄLJ DIN MODELL
Jämför utrustning och specifikationer sida vid sida.
BYGG DIN BIL
Använd konfiguratorn för att designa din perfekta Jaguar XF.
LADDA NER BROSCHYR
Visa och ladda ner de senaste Jaguar-broschyrerna.
JAG VILL FÅ INFORMATION
Anmäl dig för att få senaste nytt om Jaguar.
DESIGN
UTFORSKA INTERIÖR
UTFORSKA INTERIÖREN

Din XF är en verklig fristad, med generöst benutrymme, anpassningsbara sätespositioner och som tillval nya massageinställningar.

BYGG DIN BIL
SE GALLERI
UTFORSKA EXTERIÖR
UTFORSKA EXTERIÖREN

XF drar uppmärksamhet till sig från alla vinklar. Moderna detaljer, bland annat den folieklädda grillen, utgör en del av den förstärkta exteriören på XF.

BYGG DIN BIL
SE GALLERI
UTFORSKA SPORTBRAKE
UTFORSKA EXTERIÖREN PÅ SPORTBRAKE

Nya XF Sportbrake. Designad för dem som vill har mer utrymme. Från affärsmöten, till spontana shoppingrundor, till en avkopplande helgresa.

BYGG DIN BIL
SE GALLERI
PRESTANDA
KÖRPRESTANDA
KÖRPRESTANDA

Upplev den omtalade känslan att köra en Jaguar. Vårt utbud omfattar nu nya dieselmotorer med mildhybridteknik för mer effektiva resor.

FYRHJULSDRIFT
FYRHJULSDRIFT

Jaguars fyrhjulsdriftssystem (AWD) är unikt, bland annat med funktionen Intelligent Driveline Dynamics som förutser gränserna för väggrepp och omfördelar vridmoment för att bibehålla bilens kontroll och stabilitet.

SE SPECIFIKATIONER
TORQUE VECTORING (MOMENTSTYRNING)
Torque Vectoring (momentstyrning) genom bromsning ger kontrollerad bromsning av enskilda hjul för att optimera vägegenskaperna även i de snävaste kurvor. Systemet minskar understyrning och ger sportbilsaktig smidighet.
DRIVLINOR
Njut av ökad effektivitet tillsammans med Jaguar-prestanda. Förutom sitt utbud av effektiva bensinmotorer har XF ett nytt dieselutbud som förstärks av mildhybridteknik – ett smart regenererande system som laddar under retardation och bromsning.
DYNAMIC HANDLING-PAKET
I detta tillvalspaket ingår Configurable Dynamics, röda bromsok, spoiler på bagageluckan samt 355 mm bromsar fram och 325 mm bromsar bak – allt för att förhöja bilens utseende och din körupplevelse.
TEKNIK I BILEN
ENKELHET SOM STANDARD
ENKELHET SOM STANDARD

Pivi har bland annat följande standardfunktioner:


• 11,4-tums pekskärm
• DAB digitalradio
• Ny design på gränssnittet
• Apple CarPlay® 1
• Android AutoTM 2
• Remote3

Uppgradera till Pivi Pro4 så får du det allra senaste inom artificiell intelligens för bilar, med bland annat funktioner som det självlärande navigationssystemet för en fullständigt uppkopplad resa.

INFORMATION I ETT ÖGONKAST
INFORMATION I ETT ÖGONKAST

Välj bland en rad olika layouter, bland annat 3D-navigation med helskärmsvisning, körinformation, eller se snabbt vad ljudsystemet spelar – allt på en ny högupplöst 12,3 tum stor interaktiv förardisplay.

Tillvalet head up-display5 projicerar viktig information på vindrutan. Visa enkelt bilens hastighet, aktuellt växelläge och navigation via färgdisplayen.

MERIDIAN™ AUDIO ​
MERIDIAN™ AUDIO ​

För brittiska Meridian Audio handlar allt om musikupplevelsen. Vi talar inte bara om att höja ljudvolymen. Det handlar mer om musikens djup, klarhet och realistiska återgivning genom användning av avancerad ljudteknik och strategiskt placerade högtalare för att skapa en ljudmatta – eller ”ljudscen” – som är exakt rätt för interiören i XF. Välj bland tillvalen MeridianTM eller MeridianTM surround-ljudsystem.

LUGN OCH RO
LUGN OCH RO

Tack vare aktiv vägljudsreducering – med innovativ teknik från ljudexperterna Meridian Audio – och mindre vibrationer bjuder XF på ännu bättre åkkomfort för dig och dina passagerare.

HÅLLER DIG UPPKOPPLAD
Med Online-paket6 erhålls fler uppkopplade tjänster via ett inbyggt SIM-kort som ger tillgång till:

• Obegränsad medieöverföring
• Röstigenkänning online
• Väderprognoser
• Kalendersynkronisering online
UNDERHÅLLNING FÖR ALLA
Välj till Wi-Fi-kompatibilitet med dataabonnemang7 så kan du använda:

• Medieöverföringstjänster som du väljer själv
• Upp till 20 GB data i månaden
• En antennförstärkt anslutning
• Flera anslutna enheter
TRÅDLÖS LADDNING
Med hjälp av tillvalet trådlös laddning med telefonsignalsförstärkare kan du ladda kompatibla smartphones utan sladdar eller en dockningsstation. I bilen använder din telefon bilens antenn för att förbättra signalen och samtalskvaliteten.
JONISERING AV KUPÉLUFTEN MED PM2,5-FILTER
Med tillvalet Nanoe-joniseringTM ökar förarens och passagerarnas välmående. När du aktiverar funktionen fångar det specialkonstruerade filtret upp finpartiklar och luftburna allergener i utomhusluften, t.ex. PM2,5, damm och pollen.
PRAKTISKA EGENSKAPER OCH SÄKERHET
LASTUTRYMME
Gott om plats för allt du behöver på dina resor. Sportbrake uppfyller dina behov, vare sig det gäller en lördagsutflykt med familjen eller en längre resa.
ACTIVITY KEY
Med helt nya vatten- och stöttåliga Activity Key8 kan du låsa upp, låsa och starta din bil. Så oavsett vilka utomhusaktiviteter du och dina vänner har planerat finns det inte längre något behov av konventionella bilnycklar.
CLEARSIGHT INRE BACKSPEGEL
Detta tillval innehåller toppmodern teknik som alltid ger dig fri sikt bakåt i din Jaguar XF Sedan9. En kamera i antennen skickar en livevideo till backspegeln så att du har ständig uppsikt oavsett vad som finns bakom bilen.
FÖRARASSISTANSSYSTEM
Jaguar XF har byggts med förarassistansfunktioner som gör det lättare att köra och att parkera i stan, och även roligare att köra på motorvägar. Dessa tekniska lösningar förhöjer din körupplevelse genom att göra den mindre stressfylld.
FORTSÄTT UTFORSKA
VÄLJ DIN JAGUAR XF
Hela modellprogrammet finns här, med ett brett urval av snygga designutföranden, prestandahjälpmedel och teknik.
VÄLJ DIN MODELL
GALLERI
Stränga krav på detaljnoggrannhet har alltid varit grundläggande för våra bilar. Nya Jaguar XF är förarens val, en vacker bil som inte känns som någon annan.
SE GALLERI
SPECIFIKATIONER
Utforska de fina detaljerna. Ta reda på mer om motorprestanda, mått och bränsleförbrukning.
SE SPECIFIKATIONER
DEN PERFEKTA KÖRNINGEN BÖRJAR HÄR

Lyxig affärssedan med distinkt design, dynamiska köregenskaper och spjutspetsteknik. Använd konfiguratorn för att designa din perfekta Jaguar XF.

BYGG DIN BIL
JAGUAR-TILLBEHÖR
JAGUAR-TILLBEHÖR

Ge din XF en personlig touch utifrån din smak, din livsstil och dina intressen.

HITTA TILLBEHÖR
JAGUARS KOLLEKTION
JAGUARS KOLLEKTION

Vårt exklusiva sortiment av lyxiga kläder, accessoarer och presentartiklar har inspirerats av våra bilar och deras design.

LÄS MER
VÄLJ DIN MODELL
Jämför utrustning och specifikationer sida vid sida.
BYGG DIN BIL
Använd konfiguratorn för att designa din perfekta Jaguar XF.
LADDA NER BROSCHYR
Visa och ladda ner de senaste Jaguar-broschyrerna.
JAG VILL FÅ INFORMATION
Anmäl dig för att få senaste nytt om Jaguar.

Angivna värden är NEDC2 beräknade utifrån officiella WLTP-tester från tillverkaren i enlighet med gällande EU-lagstiftning. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värden för CO2-utsläpp och bränsleförbrukning kan variera beroende på fälgval och eventuell extrautrustning. NEDC2 är värden beräknade med hjälp av en statlig formel utifrån WLTP-värden som motsvarar det som de skulle ha varit enligt det gamla NEDC-testet. Korrekt skattehantering kan sedan tillämpas.

Visa WLTP-värden.

WLTP är den nya officiella EU-testmetoden för att beräkna standardiserade bränsleförbruknings- och CO2-värden för personbilar. Metoden mäter bränsle, energiförbrukning, körsträcka och avgasutsläpp. Syftet är att tillhandahålla värden som stämmer bättre överens med verklig körning. Bilarna testas med tillvalsutrustning och med en mer krävande testprocedur och körprofil. Värdena visas som ett intervall enligt WLTP-testmetoder. Det lägsta värdet avser den mest ekonomiska / minsta mängden tillval.
Det högsta värdet avser den minst ekonomiska / största mängden tillval. WLTP-reglerna föreskriver att om skillnaden mellan det lägsta och det högsta värdet är mindre än 5 g CO2, så anges endast det högsta värdet.


1 Din bil är förberedd för Apple CarPlay. Tjänsterna som erbjuds av Apple CarPlay är beroende av funktionernas tillgänglighet i ditt land. Se https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay för mer information.

2 Din bil är förberedd för Android Auto. Tjänsterna som erbjuds av Android Auto är beroende av funktionernas tillgänglighet i ditt land. Se https://www.android.com/auto/ för mer information.

3 Remote innehåller prenumerationstjänster som kan förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare. Jaguar Remote-appen måste laddas ner från Apple App Store/Google Play Store.

4 Uppkopplad navigation kräver förlängning av abonnemanget efter initialperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare.

5 Kräver soldämpande glas på vissa marknader. Navigationsanvisningar på vindrutan visas endast när bilen är utrustad med Pivi Pro.

6 Regler för ”fair use” (skäligt bruk) kan gälla. Ett års prenumeration ingår och denna kan förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare

7 Bilden visar Jaguars Click and Go-tillbehör som säljs separat. Surfplatta ingår inte. Regler för ”fair use” (skäligt bruk) gäller. När 20 GB data har förbrukats inom en månad kan det hända att datahastigheter och funktioner i bilen försämras under resten av den månaden. För närmare detaljer kring reglerna för ”fair use” (skäligt bruk) kopplade till denna funktion, se villkoren för InControl Pivi Pro på www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Uppspelningstiden beror på strömningsleverantör och videoinnehållets upplösning. Med HD-video ökar dataförbrukningen avsevärt.

8 Activity Key kan laddas i ungefär två timmar och sedan användas i ungefär tio dagar innan det är dags för laddning igen.

9 Endast Sedan. Omfattas av lokala bestämmelser. Om bifokala eller varifokala förare inte kan ställa in fokus på den digitala bildvisningen för ClearSight, kan de återgå till backspegelns vanliga funktion.


Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) och marknad eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.


Utrustning i bilen ska användas av förare endast då detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.


Funktioner, tillval, tredjepartstjänster och deras tillgänglighet för Pivi och InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Jaguar-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Vissa funktioner är kopplade till abonnemang som måste förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av programuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval.


Meridian är ett registrerat varumärke som tillhör Meridian Audio Ltd. Trifield och enheten med tre fält är ett varumärke som tillhör Trifield Productions Ltd.


Apple CarPlay är ett varumärke som tillhör Apple Inc., vars slutanvändarvillkor kan gälla.


Android Auto är ett varumärke som tillhör Google LLC.