TILLVAL OCH TILLBEHÖR

Med Jaguars exceptionella utbud av tillval och Jaguar-tillbehör kan du skapa den bästa I-PACE i världen: Din.

SE FILMEN
KAMPANJPRISER
Är Jaguar I-PACE din drömbil? Ta del av alla aktuella erbjudanden här.
FLEET & BUSINESS
Drömmer du om att köra Range Rover Sport i jobbet? Se alla erbjudanden här.
FÅ EN OFFERT
Skräddarsytt erbjudande på I-PACE.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.

Gör din I-PACE personlig utifrån din smak, din livsstil och dina intressen. De allra populäraste tillvalen och tillbehören är grupperade i fyra bekväma paket: Exterior Carbon Fibre, Black Exterior, Bright Exterior och Cold Climate. Bygg din egen I-PACE och se tillbehörskatalogen på webben för att upptäcka hela utbudet .

UTFORSKA TILLBEHÖR
TILLVAL FÖR EXTERIÖRPAKET

Ge I-PACE en extra personlig touch med dessa exteriörpaket.

EXTERIÖRPAKET MED KOLFIBER

Framhäv I-PACE fantastiska prestanda med dessa kolfiberdetaljer. I det här paketet ingår blanksvarta fönsterinfattningar och en kolfiberfinish på kylargrillens infattning, backspegelkåporna, detaljer på karossidorna samt stötfångarelementet.

SVART EXTERIÖRPAKET

Tillför en smula diskretion till I-PACE uppseendeväckande stil med dessa blanksvarta detaljer. I det här paketet ingår blanksvarta sidofönsterinfattningar och blanksvart grill med blanksvart infattning. Svarta emblem fulländar utseendet.

LJUST EXTERIÖRPAKET
LJUST EXTERIÖRPAKET

Ett lysande exempel på den lyxiga karaktären hos I-PACE. I det här paketet ingår kromad finish på grillens stift, backspegelkåpor, fönsterinfattningar samt diffusorn bak.

COLD CLIMATE-PAKET

Detta paket har uppvärmda spolarmunstycken, uppvärmd vindruta och uppvärmd ratt.

VÄLJ DINA JAGUAR-TILLBEHÖR

Ge din I‐PACE en personlig touch och hitta tillbehör som passar din livsstil.

FRONTGRILLSINFATTNING I KOLFIBER
Snygg högklassig kolfiberinfattning runt frontgrillen med twillväv samt högglansfinish ger en lyxig uppgradering av bilens exteriör. Lyfter fram den dynamiska kompetensen och prestandainspirerade designen hos I-PACE.
BACKSPEGELKÅPOR I KOLFIBER
Exklusiva spegelsidor i kolfiber med twillväv och högglanslackerad finish ger en prestandainspirerad uppgradering, och även en viktfördel.
STÄNKSKYDD
Jaguar-märkta stänkskydd fram och bak kompletterar din bils linjer, minskar vattensprut och skyddar mot smuts och stenskott.
SPORTPEDALER
Pedalsatsen är tillverkad av rostfritt stål och gummi. Den passar på bilens befintliga pedaler och ger ett modernt, sportigt utseende.
SOLSKYDD TILL PANORAMATAK
Detta tvådelade solskydd till panoramataket består av nätväv och en trådram och är lätt att montera och demontera genom en enkel klämfunktion. Det skyddar mot värme och UV-strålar och ger en bekvämare upplevelse i kupén. När solskyddet inte används förvaras det i bagageutrymmet.
LYXIGA MATTOR
Lyxiga, skräddarsydda mattor präglade med Jaguar-logga och försedda med kanter i nubuck. Premiummattorna utgör en elegant avrundning på interiören.
CLICK AND GO-SORTIMENT
Click and Go är ett kompakt förvaringssystem som fästs baktill på de främre nackstöden. Det inkluderar en nackstödsmonterad klädhängare som håller kläderna skrynkelfria. För baksätesunderhållning kan en borttagbar hållare för surfplattan enkelt placeras i olika vinklar. Click and Hook är en universalkrok som ger extra utrymme för upphängning av t.ex. väskor.
SE FILMEN
yt:-pU4Gc6QHZw
HOPFÄLLBAR FÖRVARING I BAGAGEUTRYMMET
Den hopfällbara förvaringen är försedd med två slitstarka remmar som håller föremål på plats under din resa.
PET PACK
Låt ditt husdjur resa bekvämt så att hen mår bra och är säker. En lastutrymmesavdelare med fullhöjd håller passagerarutrymmet avskilt medan ett vattentätt golvskydd och en slitstark gummimatta skyddar lastutrymmet.
TAKLASTHÅLLARE
Lasthållare möjliggör användning av en mängd taklasttillbehör. Taklasthållarna till I-PACE monteras i karossen och har en ny och unik snabblåsmekanism så att lasthållarna enkelt kan monteras eller tas bort utan några verktyg.
HÅLLARE FÖR VATTENSPORTUTRUSTNING
Ett mångsidigt system för transport av olika typer av sportutrustning, t.ex. kajak eller vindsurfingbräda. Maximal lastvikt är 25 kg.
BAKMONTERAD CYKELHÅLLARE
En lättmonterad, låsbar cykelhållare bak. Maximal lastkapacitet 30 kg (maximalt 2 cyklar à 15 kg).
se filmen
yt:PdSCvWOxq6Y
AVTAGBAR DRAGKROK
Detta skräddarsydda dragkrokssystem har en avtagbar krok och en bakkjol som medger åtkomst till dragkroksutrustningen. När dragkroken inte används döljer kåpan dragkroksutrustningen och ger bilen en ren och snygg finish. Dragkapacitet på upp till 750 kg, kultryck på 45 kg. Elsats för dragkrok ingår.
LÅSMUTTRAR TILL HJULEN - KROMADE
Specialgjorda kromade låsmuttrar skyddar dina fälgar och ger mycket hög säkerhet.
SNÖSTRUMPA FÖR ÖKAT GREPP PÅ VINTERN
Detta lätta hjälpmedel av texteil används vid snö och is. Det är enkelt att montera och packa ihop för enkel förvaring. Montering på alla fyra hjul rekommenderas.
SYSTEM FÖR BÄTTRE FÄSTE I SNÖ
Detta snökedjesystem ger mycket bra grepp och ökar framkomligheten på snö, lera och is. Endast för montering på bakhjulen.
NAVEMBLEM - UNION JACK
Det distinkta monokroma navemblemet med Jaguar-logga och design med brittiska flaggan framhäver vårt brittiska arv.
STYLADE VENTILHATTAR - UNION JACK
Ge bilens fälgar en extra touch med vårt sortiment av unika specialgjorda ventilhattar.
STYLADE VENTILHATTAR - JAGUAR-HUVUD (GROWLER)
‘Growler’ är en viktig del av vårt arv. Ge din bils fälgar en slutlig touch med dessa unika specialgjorda ventilhattar.
KOM ETT STEG NÄRMARE DIN NYA I-PACE
JAGUAR I-PACE FÖR FÖRETAG
Tack vare modellens ytterst innovativa teknik, nollutsläpp och generösa utrymmen genom smart arkitektur är Jaguar I-PACE den perfekta bilen för moderna företag.
SE FÖRETAGSPRISER
AKTUELLA ERBJUDANDEN
Om du vill hitta din drömbil till ett drömpris ska du ta del av våra aktuella kampanjer och erbjudanden. Du kan välja mellan olika modeller, motorer och utrustningspaket.
SE KAMPANJPRISER
TILLVAL OCH TILLBEHÖR
Ge din Jaguar I-PACE en personlig touch och skapa den perfekta bilen som matchar din livsstil med hjälp av vårt breda utbud av tillval och tillbehör.
UTFORSKA TILLVAL OCH TILLBEHÖR
FÅ EN OFFERT
Skräddarsytt erbjudande på I-PACE.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner de senaste Jaguar-broschyrerna.
JÄMFÖR VÅRA BILAR
Välj upp till tre Jaguar-bilar och jämför dem sida vid sida.