RÄCKVIDD OCH LADDNING

JAGUAR I-PACE GENERERAR NOLL AVGASUTSLÄPP VID KÖRNING OCH HAR UPP TILL 470 KM RÄCKVIDD ENLIGT WLTP-CYKELN*.

BOKA PROVKÖRNING
JÄMFÖR VÅRA BILAR
Välj upp till tre Jaguar-bilar och jämför dem sida vid sida.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner de senaste Jaguar-broschyrerna.
HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
Hitta en Jaguar-återförsäljare nära dig.
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ipace/ipace-range-calculator-data.json
I-PACE RÄCKVIDDSKALKYLATOR
Se hur en Jaguar I-PACE passar din livsstil genom att justera inställningarna nedan.
km
RÄCKVIDD FÖR EN FULL LADDNING
Justera inställningarna nedan
KÖRPROFIL:
Stadskörning
Urban: Merparten av din körning sker i och runt staden med en genomsnittlig hastighet av 27 km / h (17 km / h).
Motorväg: Huvuddelen av din körning sker på motorvägen med en genomsnittlig hastighet av 92 km / h (57 km / h).
Kombinerad: Din vanliga pendling innefattar en kombination av stads- och motorvägskörning, med en genomsnittlig hastighet på 47 km / h (29 km / h).
Motorväg
Blandad
INVÄNDIG MILJÖ:
Luftkonditionering, AC/Uppvärmning
FÄLGSTORLEK:
18"
20"
22"
TEMPERATUR UTOMHUS:
AVANCERAD TEKNIK, HÅLLBAR KÖRNING

Kombinationen av vår passion för design och vår elbilsteknik resulterar i en bil med noll avgasutsläpp vid körning, och en omisskännlig Jaguar-karaktär. I-PACE har en räckvidd på 470 km enligt WLTP-cykeln*. Detta är möjligt tack vare kombinationen av ett tekniskt avancerat 90 kWh litiumjonbatteri och bilens luftmotståndskoefficient på 0,29.

BYGG DIN EGEN
VISSTE DU?

Välj en kategori för att ta reda på hur olika faktorer påverkar I-PACE.

BROMSREGENERERING
BROMSREGENERERING

När du lyfter foten från gaspedalen i Jaguar I-PACE aktiveras ett intelligent system för regenerativ bromsning. Bilen bromsas in på ett behagligt sätt samtidigt som den genererade kraften omvandlas för att optimera batteriets räckvidd.

KÖRSTIL
KÖRSTIL

En av de faktorer som påverkar räckvidden mest är föraren. Elbilens räckvidd främjas av att du håller en jämn hastighet, i stället för att accelerera ofta och kraftigt. Då behöver du dessutom inte förlita dig på kraftiga inbromsningar i samma utsträckning, något som förbrukar mer energi än mjuka inbromsningar.

FÖRKONDITIONERING
FÖRKONDITIONERING

Extremt låga och höga temperaturer påverkar batteriets förmåga att bibehålla sin laddningsnivå. Om du ansluter din bil till en laddningskälla förkonditioneras batteriet till sin optimala temperatur så snart laddningen har slutförts. Detta bidrar till att maximera bilens räckvidd och prestanda innan du kör iväg.

ECO MODE
ECO MODE

Eco Mode hjälper till att bevara räckvidden hos I-PACE genom att reducera energiförluster och uppmuntra till en mer effektiv körstil. I detta körläge görs också små justeringar av kupétemperatur, luftcirkulation samt en rad andra funktioner i bilen.

CHARGEMAP
REN, BEKVÄM, INGET STRUL

Batteriet i I-PACE laddas via bilens laddpunkt som är diskret placerat bakom framhjulshuset. Det är bara att plugga in kontakten och låta I-PACE laddas upp. Laddningen avbryts automatiskt när batteriet är fulladdat. Det är säkert att ladda bilen när det regnar eller snöar, eftersom laddningssystemet är helt självständigt.

LADDNING HEMMA
Att ladda din elbil hemma är det mest praktiska sättet att starta dagen med full laddning.
LÄS MER
LADDNING OFFENTLIGT
Tack vare en växande infrastruktur för offentliga laddstationer är laddning av ett elektriskt fordon enklare än någonsin.
LÄS MER

Elektrisk räckvidd: upp till 470 km WLTP/540 NEDC, förbrukning 21,2 kWh/100 km, CO2 -utsläpp 0 g/ km. Faktisk räckvidd varierar beroende på faktorer som hastighet, körsätt, väderförhållanden etc.

LADDKABLAR
MULTIFUNKTIONSKABEL
Använd multifunktionskabeln för anslutning till ett hushållsuttag eller ett blåttochrött starkströmsuttag, så laddas ditt batteri lika snabbt som med en laddbox. Kontakta din Jaguar-återförsäljare för mer information om hur du laddar din I-PACE bäst i andra länder.
KABEL FÖR PUBLIK LADDNING
Med laddkabeln för publik laddning (mer känd som Mode 3-laddkabel) ansluts I PACE till vanliga publika AC-laddstationer4. Denna kabel kan också användas till att ansluta till en väggmonterad laddbox hemma. Publika DC-snabbladdningsstationer har en förankrad kabel så att du inte behöver ta med en egen. Kontakta din Jaguar-återförsäljare för mer information om lokala och nationella publika laddningsnätverk. Be din Jaguar-återförsäljare om mer information om hur du använder I-PACE utanför Sverige.
BEHÅLLA RÄCKVIDDEN

I-PACE är utrustad med teknik som bevarar räckvidden och skyddar bilens batteri. Med förklimatisering av kupén, till exempel, kan du värma eller kyla kupén medan din I-PACE laddas. Den el som behövs för detta tas från elnätet, inte bilens batteri.

UTFORSKA PRESTANDA
ECO-LÄGE

Eco-läget hjälper till att bevara räckvidden hos I-PACE genom att reducera energiförluster och istället uppmuntra till en mer effektiv körstil. Den gör också små justeringar av kupétemperatur, luftcirkulation samt en rad andra funktioner i bilen. Du kan ignorera dessa ändringar genom att använda funktionerna normalt eller via menyinställningarna.

Välj din egen eldrivna kombination av Jaguar-prestanda, teknik och stil.

BYGG DIN BIL
JÄMFÖR VÅRA BILAR
Välj upp till tre Jaguar-bilar och jämför dem sida vid sida.
BYGG DIN BIL
Använd konfiguratorn för att designa din perfekta Jaguar.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner de senaste Jaguar-broschyrerna.
HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
Hitta en Jaguar-återförsäljare nära dig.

1 Jaguar har särskilt utvalda leverantörer av laddningsutrustning på alla marknader där I-PACE finns. Våra återförsäljare och utvalda leverantörer kan hjälpa dig med de bästa laddningslösningarna för dig. Kontakta din Jaguar-återförsäljare för mer information.

2 7kW elförsörjning finns i de flesta länder.

3 Faktiska laddningstider kan variera beroende på miljöförhållanden och tillgänglig laddning installation.

4 Denna siffra har erhållits från "Driving and Parking Patterns of European Car Drivers" mobilitetsundersökning, genomförd av Europeiska kommissionen.

5 En DC-snabbladdare ger stora mängder energi på kort tid.
Laddningsgraden kan minska när batteriet når full kapacitet, så kunderna kan välja att snabbladda till 80% kapacitet, eller bara för det utökade intervallet som krävs.


Visa WLTP-värden.
WLTP är den nya officiella EU-testmetoden för att beräkna standardiserade bränsleförbruknings- och CO2 -värden för personbilar. Metoden mäter bränsle, energiförbrukning, körsträcka och avgasutsläpp. Syftet är att tillhandahålla värden som stämmer bättre överens med verklig körning. Bilarna testas med tillvalsutrustning och med en mer krävande testprocedur och körprofil.