RÄCKVIDD OCH LADDNING

JAGUAR I-PACE GENERERAR NOLL AVGASUTSLÄPP VID KÖRNING OCH HAR UPP TILL 470 KM RÄCKVIDD ENLIGT WLTP-CYKELN*.

BOKA PROVKÖRNING

*WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) är den nya processen som fasats in från 2017 och som mäter bränsle, energiförbrukning, körsträcka och utsläpp för personbilar i Europa. Syftet är att tillhandahålla siffror som stämmer bättre överens med verklig körning. Bilarna testas med tillvalsutrustning och med en mer krävande testprocedur och körprofil.

FÅ EN OFFERT
Skräddarsytt erbjudande på I-PACE.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner de senaste Jaguar-broschyrerna.
JÄMFÖR VÅRA BILAR
Välj upp till tre Jaguar-bilar och jämför dem sida vid sida.
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ipace/ipace-range-calculator-data.json
I-PACE RÄCKVIDDSKALKYLATOR
Se hur en Jaguar I-PACE passar din livsstil genom att justera inställningarna nedan.
km
RÄCKVIDD FÖR EN FULL LADDNING
Justera inställningarna nedan
KÖRPROFIL:
Stadskörning
Urban: Merparten av din körning sker i och runt staden med en genomsnittlig hastighet av 27 km / h (17 km / h).
Motorväg: Huvuddelen av din körning sker på motorvägen med en genomsnittlig hastighet av 92 km / h (57 km / h).
Kombinerad: Din vanliga pendling innefattar en kombination av stads- och motorvägskörning, med en genomsnittlig hastighet på 47 km / h (29 km / h).
Motorväg
Blandad
INVÄNDIG MILJÖ:
Luftkonditionering, AC/Uppvärmning
FÄLGSTORLEK:
18"
20"
22"
TEMPERATUR UTOMHUS:
VINTERTID MED I-PACE

Det här är lite överraskande den tryggaste vinterbil jag någonsin kört” Att köra elektriskt när snön ligger i drivor och graderna sjunker är inga problem enligt den tekniska experten vid EU:s batteriallians.

LÄS ARTIKELN
VISSTE DU?

Välj en kategori för att ta reda på hur olika faktorer påverkar I-PACE.

BROMSREGENERERING
BROMSREGENERERING

När du lyfter foten från gaspedalen i Jaguar I-PACE aktiveras ett intelligent system för regenerativ bromsning. Bilen bromsas in på ett behagligt sätt samtidigt som den genererade kraften omvandlas för att optimera batteriets räckvidd.

KÖRSTIL
KÖRSTIL

En av de faktorer som påverkar räckvidden mest är föraren. Elbilens räckvidd främjas av att du håller en jämn hastighet, i stället för att accelerera ofta och kraftigt. Då behöver du dessutom inte förlita dig på kraftiga inbromsningar i samma utsträckning, något som förbrukar mer energi än mjuka inbromsningar.

FÖRKONDITIONERING
FÖRKONDITIONERING

Extremt låga och höga temperaturer påverkar batteriets förmåga att bibehålla sin laddningsnivå. Om du ansluter din bil till en laddningskälla förkonditioneras batteriet till sin optimala temperatur så snart laddningen har slutförts. Detta bidrar till att maximera bilens räckvidd och prestanda innan du kör iväg.

ECO MODE
ECO MODE

Eco Mode hjälper till att bevara räckvidden hos I-PACE genom att reducera energiförluster och uppmuntra till en mer effektiv körstil. I detta körläge görs också små justeringar av kupétemperatur, luftcirkulation samt en rad andra funktioner i bilen.

HUR SER DIN BÄSTA I-PACE UT?

Röd, grå eller blå? Svart exteriörpaket eller 20-tumsfälgar? Bygg din alldeles egna I-PACE i vår enkla konfigurator. När du är klar kan du få en offert på din drömbil!

BYGG DIN I-PACE
LADDKARTA

Här kan du ta del av en karta över olika laddstationer runt om i landet. Se vilka som ligger nära dig och planera din resväg.

SE LADDKARTA
REN, BEKVÄM, INGET STRUL

Batteriet i I-PACE laddas via bilens laddpunkt som är diskret placerat bakom framhjulshuset. Det är bara att plugga in kontakten och låta I-PACE laddas upp. Laddningen avbryts automatiskt när batteriet är fulladdat. Det är säkert att ladda bilen när det regnar eller snöar, eftersom laddningssystemet är helt självständigt.

LADDNING HEMMA
Att ladda din elbil hemma är det mest praktiska sättet att starta dagen med full laddning.
LÄS MER
LADDNING OFFENTLIGT
Tack vare en växande infrastruktur för offentliga laddstationer är laddning av ett elektriskt fordon enklare än någonsin.
LÄS MER

Elektrisk räckvidd: upp till 470 km WLTP/540 NEDC, förbrukning 21,2 kWh/100 km, CO2 -utsläpp 0 g/ km. Faktisk räckvidd varierar beroende på faktorer som hastighet, körsätt, väderförhållanden etc.

LADDKABLAR
MULTIFUNKTIONSKABEL
Använd multifunktionskabeln för anslutning till ett hushållsuttag eller ett blåttochrött starkströmsuttag, så laddas ditt batteri lika snabbt som med en laddbox. Kontakta din Jaguar-återförsäljare för mer information om hur du laddar din I-PACE bäst i andra länder.
KABEL FÖR PUBLIK LADDNING
Med laddkabeln för publik laddning (mer känd som Mode 3-laddkabel) ansluts I PACE till vanliga publika AC-laddstationer4. Denna kabel kan också användas till att ansluta till en väggmonterad laddbox hemma. Publika DC-snabbladdningsstationer har en förankrad kabel så att du inte behöver ta med en egen. Kontakta din Jaguar-återförsäljare för mer information om lokala och nationella publika laddningsnätverk. Be din Jaguar-återförsäljare om mer information om hur du använder I-PACE utanför Sverige.
KONTAKTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
BEHÅLLA RÄCKVIDDEN

I-PACE är utrustad med teknik som bevarar räckvidden och skyddar bilens batteri. Med förklimatisering av kupén, till exempel, kan du värma eller kyla kupén medan din I-PACE laddas. Den el som behövs för detta tas från elnätet, inte bilens batteri.

UTFORSKA PRESTANDA
ECO-LÄGE

Eco-läget hjälper till att bevara räckvidden hos I-PACE genom att reducera energiförluster och istället uppmuntra till en mer effektiv körstil. Den gör också små justeringar av kupétemperatur, luftcirkulation samt en rad andra funktioner i bilen. Du kan ignorera dessa ändringar genom att använda funktionerna normalt eller via menyinställningarna.

KOM ETT STEG NÄRMARE DIN NYA I-PACE
JAGUAR I-PACE FÖR FÖRETAG
Tack vare modellens ytterst innovativa teknik, nollutsläpp och generösa utrymmen genom smart arkitektur är Jaguar I-PACE den perfekta bilen för moderna företag.
SE FÖRETAGSPRISER
AKTUELLA ERBJUDANDEN
Om du vill hitta din drömbil till ett drömpris ska du ta del av våra aktuella kampanjer och erbjudanden. Du kan välja mellan olika modeller, motorer och utrustningspaket.
SE KAMPANJPRISER
TILLVAL OCH TILLBEHÖR
Ge din Jaguar I-PACE en personlig touch och skapa den perfekta bilen som matchar din livsstil med hjälp av vårt breda utbud av tillval och tillbehör.
UTFORSKA TILLVAL OCH TILLBEHÖR
JAGUAR CARE I 3 ÅR

Med din nya Jaguar följer 3 års fri service och fabriksgaranti (upp till 70 000 mil). 3 års vagnskadegaranti, lackgaranti och vägassistans i Europa och 6 års rostskydd ingår också. Detta är vi ensamma om att erbjuda i Sverige!

LÄS MER
FÅ EN OFFERT
Skräddarsytt erbjudande på I-PACE.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner de senaste Jaguar-broschyrerna.
JÄMFÖR VÅRA BILAR
Välj upp till tre Jaguar-bilar och jämför dem sida vid sida.

1 Jaguar har särskilt utvalda leverantörer av laddningsutrustning på alla marknader där I-PACE finns. Våra återförsäljare och utvalda leverantörer kan hjälpa dig med de bästa laddningslösningarna för dig. Kontakta din Jaguar-återförsäljare för mer information.

2 7kW elförsörjning finns i de flesta länder.

3 Faktiska laddningstider kan variera beroende på miljöförhållanden och tillgänglig laddning installation.

4 Denna siffra har erhållits från "Driving and Parking Patterns of European Car Drivers" mobilitetsundersökning, genomförd av Europeiska kommissionen.

5 En DC-snabbladdare ger stora mängder energi på kort tid.
Laddningsgraden kan minska när batteriet når full kapacitet, så kunderna kan välja att snabbladda till 80% kapacitet, eller bara för det utökade intervallet som krävs.


Visa WLTP-värden.
WLTP är den nya officiella EU-testmetoden för att beräkna standardiserade bränsleförbruknings- och CO2 -värden för personbilar. Metoden mäter bränsle, energiförbrukning, körsträcka och avgasutsläpp. Syftet är att tillhandahålla värden som stämmer bättre överens med verklig körning. Bilarna testas med tillvalsutrustning och med en mer krävande testprocedur och körprofil.