FUNKTIONALITET

Designen av I-PACE öppnar upp en värld av möjligheter. Sömlöst integrerad teknik, trådlös laddning och en telefonsignalsförstärkare gör det enkelt att styra olika funktioner i bilen och dina anslutna enheter.

JÄMFÖR VÅRA BILAR
Välj upp till tre Jaguar-bilar och jämför dem sida vid sida.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner de senaste Jaguar-broschyrerna.
HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
Hitta en Jaguar-återförsäljare nära dig.

I-PACE ger ett kompakt intryck utifrån men döljer ett exceptionellt utrymme på insidan. Den elektriska arkitekturen ger friheten att visualisera ett annorlunda rum för dig och dina passagerare.

BYGG DIN EGEN
RYMLIG DESIGN

Arkitekturen hos I-PACE gör så att framsätena fått en mer framskjuten placering mot det utrymme där motorn traditionellt skulle ha funnits, vilket ger en förbättrad förarposition. Samtidigt blir avståndet mellan fram- och baksätena större vilket resulterar i mer benutrymme och komfort åt baksätespassagerarna.

KÄNNETECKNANDE DETALJER
LASTUTRYMME
Bakom baksätena mäter lastutrymmet hela 967 mm 1 och har en volym på 656 liter. Lastkapaciteten i I-PACE kompletteras av ett förvaringsfack fram, under motorhuven, med ytterligare 27 liters utrymme.
SE FILMEN
yt:mN5krYhKgKg
FÖRVARING I BILEN
Frånvaron av en drivlina skapar istället plats för en förvaringslåda på 10,5 liter under armstödet fram. Det finns också praktisk förvaring under baksätena. Och eftersom elmotorer inte kräver konventionell växellåda har vi utnyttjat utrymmet i mittkonsolen maximalt genom att skapa den perfekta platsen åt telefoner och nycklar.
ACTIVITY KEY
Hänge dig åt dina favoritaktiviteter i naturen med bilnyckeln säkert förvarad i bilen. Activity Key (tillval) har ett kraftigt vattentåligt armband som inte hindrar dig från att delta i en mängd olika aktiviteter där det annars skulle vara besvärligt att ha med sig en nyckel.
SE FILMEN
yt:ervtUTgUSII

Välj din egen eldrivna kombination av Jaguar-prestanda, teknik och stil.

BYGG DIN BIL
JÄMFÖR VÅRA BILAR
Välj upp till tre Jaguar-bilar och jämför dem sida vid sida.
BYGG DIN BIL
Använd konfiguratorn för att designa din perfekta Jaguar.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner de senaste Jaguar-broschyrerna.
HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
Hitta en Jaguar-återförsäljare nära dig.