FUNKTIONALITET

Designen av I-PACE öppnar upp en värld av möjligheter. Sömlöst integrerad teknik, trådlös laddning och en telefonsignalsförstärkare gör det enkelt att styra olika funktioner i bilen och dina anslutna enheter.
ACCELERATION
0-100km/h på 6.4 sekunder

RÄCKVIDD
470km WLTP-cykel*

*WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) är den nya processen som fasats in från 2017 och som mäter bränsle, energiförbrukning, körsträcka och utsläpp för personbilar i Europa. Syftet är att tillhandahålla siffror som stämmer bättre överens med verklig körning. Bilarna testas med tillvalsutrustning och med en mer krävande testprocedur och körprofil.

KAMPANJPRISER
Är Jaguar I-PACE din drömbil? Ta del av alla aktuella erbjudanden här.
FLEET & BUSINESS
Drömmer du om att köra Range Rover Sport i jobbet? Se alla erbjudanden här.
FÅ EN OFFERT
Skräddarsytt erbjudande på I-PACE.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.

I-PACE ger ett kompakt intryck utifrån men döljer ett stort utrymme på insidan. Den elektriska arkitekturen möjliggör ett helt nytt rum för dig och dina passagerare. Om du vill veta mer om våra bilars praktiska funktioner och möjligheter ska du anmäla dig till vårt nyhetsbrev!

ANMÄL DIG HÄR
RYMLIG DESIGN

Arkitekturen hos I-PACE gör så att framsätena fått en mer framskjuten placering mot det utrymme där motorn traditionellt skulle ha funnits, vilket ger en förbättrad förarposition. Samtidigt blir avståndet mellan fram- och baksätena större vilket resulterar i mer benutrymme och komfort åt baksätespassagerarna.

KÄNNETECKNANDE DETALJER
LASTUTRYMME
Bakom baksätena mäter lastutrymmet hela 967 mm 1 och har en volym på 656 liter. Lastkapaciteten i I-PACE kompletteras av ett förvaringsfack fram, under motorhuven, med ytterligare 27 liters utrymme.
yt:mN5krYhKgKg
FÖRVARING I BILEN
Frånvaron av en drivlina skapar istället plats för en förvaringslåda på 10,5 liter under armstödet fram. Det finns också praktisk förvaring under baksätena. Och eftersom elmotorer inte kräver konventionell växellåda har vi utnyttjat utrymmet i mittkonsolen maximalt genom att skapa den perfekta platsen åt telefoner och nycklar.
ACTIVITY KEY
Hänge dig åt dina favoritaktiviteter i naturen med bilnyckeln säkert förvarad i bilen. Activity Key (tillval) har ett kraftigt vattentåligt armband som inte hindrar dig från att delta i en mängd olika aktiviteter där det annars skulle vara besvärligt att ha med sig en nyckel.
yt:ervtUTgUSII
I-PACE I VERKLIGHETEN

Djupdyk i intressanta och upplysande artiklar om vår prisvinnande elbil Jaguar I-PACE.
Garanterat rolig läsning som ger dig en djupare förståelse för hur det är att köra på el.

VINTERKÖRNING PÅ 100 % EL
Kylan kryper närmare och med den kravet på att ta sig fram tryggt och säkert. Men hur är det egentligen att köra en elbil under vintern? En batteriexpert, civilingenjör och I-PACE-ägare berättar hur hans vardag ser ut med vår elektriska prisvinnare.
LÄS MER
BATTERIEXPERTEN KÖR I-PACE
Snabba laddtider, långa körtider – och vinnande vägegenskaper. När den internationellt erkände batteriexperten skulle välja en ny bil var mätaren hela tiden inställd på en elbil. Och valet föll på Jaguar I-PACE!
LÄS MER
PRATA MED EN EXPERT
Undrar du på hur man installerar en laddbox på bästa sätt? Vilka skatteförmåner som är kopplade till elbilar? Vad som påverkar elbilars räckvidd? Kontakta en av våra experter så får du svar på alla dina frågor och funderingar!
KONTAKTA OSS
JAGUAR CARE I 3 ÅR

Med din nya Jaguar följer 3 års fri service och fabriksgaranti (upp till 70 000 mil). 3 års vagnskadegaranti, lackgaranti och vägassistans i Europa och 6 års rostskydd ingår också. Detta är vi ensamma om att erbjuda i Sverige!

LÄS MER
KOM ETT STEG NÄRMARE DIN NYA I-PACE
JAGUAR I-PACE FÖR FÖRETAG
Tack vare modellens ytterst innovativa teknik, nollutsläpp och generösa utrymmen genom smart arkitektur är Jaguar I-PACE den perfekta bilen för moderna företag.
SE FÖRETAGSPRISER
AKTUELLA ERBJUDANDEN
Om du vill hitta din drömbil till ett drömpris ska du ta del av våra aktuella kampanjer och erbjudanden. Du kan välja mellan olika modeller, motorer och utrustningspaket.
SE KAMPANJPRISER
TILLVAL OCH TILLBEHÖR
Ge din Jaguar I-PACE en personlig touch och skapa den perfekta bilen som matchar din livsstil med hjälp av vårt breda utbud av tillval och tillbehör.
UTFORSKA TILLVAL OCH TILLBEHÖR
FÅ EN OFFERT
Skräddarsytt erbjudande på I-PACE.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner de senaste Jaguar-broschyrerna.
JÄMFÖR VÅRA BILAR
Välj upp till tre Jaguar-bilar och jämför dem sida vid sida.