EXTERIÖRDESIGN

I-PACE revolutionerande design följer både Jaguar-andan och I-PACE konceptbil.

JÄMFÖR VÅRA BILAR
Välj upp till tre Jaguar-bilar och jämför dem sida vid sida.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner de senaste Jaguar-broschyrerna.
HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
Hitta en Jaguar-återförsäljare nära dig.
AERODYNAMIK

Från de distinkta framhjulshusen till den bakre diffusorn - varje del av I-PACE aerodynamiska design är skapad för att skära rakt genom luften för maximal räckvidd och stabilitet.

BYGG DIN BIL
LUFTINTAG I MOTORHUVEN

Den djärva inåtlutande grillen – reducerar luftmotståndet genom att styra luften genom motorhuvens luftintag och vidare ut där den passerar över en böjd taklinje för maximal effektivitet.

BAKRE DIFFUSOR

Fyrkantiga hörn uppmuntrar en ren luftavgång från bilen och minimerar tryckskillnader som kan ge upphov till luftmotstånd.

DÖRRHANDTAG

Eftersom luftflödet passerar jämnt runt hela karossen ligger de utfällbara dörrhandtagen tätt mot bilens sidor.

SVEPANDE MIDJELINJE

Kupén ligger lågt mellan svepande skärmar, vilket skapar en känsla av rörelse och fulländar karossens snabba, avsmalnande midjelinje.

STYLING

De slanka, futuristiska LED-strålkastarna hos I-PACE rymmer vår kännetecknande dubbla ‘J’-bladform, medan taket har ett exceptionellt smidigt utseende med svart kontrast mot karossens färg eller ett panoramaglastak.

LED-STRÅLKASTARE

För ännu bättre sikt och säkerhet kvälls- och nattetid, välj LED-strålkastare med adaptiv matrixteknik (tillval). Detta system vidhåller kontinuerlig användning av helljuset men justerar automatiskt ljuskäglans form för att undvika att blända mötande trafik.

LED-BAKLAMPOR

De slanka baklamporna på I-PACE har också LED-utförande. På bilar med tillvalet LED-strålkastare med matrix-teknik och karakteristiska varselljus har baklamporna samma dramatiska animerade blinkers som strålkastarna.

TAKALTERNATIV

I-PACE kan antingen fås med metalltak i karossens färg, svart kontrastfärg eller panoramaglastak. Det tonade glaset absorberar infrarött ljus och hindrar kraftigt solljus, UV-strålning och värme från att tränga in i kupén.

JAGUAR-FÄLGAR

Du kan ge I-PACE en personlig touch tack vare ett urval av 11 fälgar. Fälgutbudet sträcker sig från 18 till 22 tum och innehåller bland annat 22-tums fälgarna i ”Style 5069” med fem ekrar i blanksvart med diamantsvarvad kontrastfinish och kolfiberinlägg (bilden).

Välj din egen eldrivna kombination av Jaguar-prestanda, teknik och stil.

BYGG DIN BIL
JÄMFÖR VÅRA BILAR
Välj upp till tre Jaguar-bilar och jämför dem sida vid sida.
BYGG DIN BIL
Använd konfiguratorn för att designa din perfekta Jaguar.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner de senaste Jaguar-broschyrerna.
HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
Hitta en Jaguar-återförsäljare nära dig.