EXTERIÖRDESIGN

I-PACE revolutionerande design följer både Jaguar-andan och I-PACE konceptbil.
ACCELERATION
0-100km/h på 6.4 sekunder

RÄCKVIDD
470km WLTP-cykel*

*WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) är den nya processen som fasats in från 2017 och som mäter bränsle, energiförbrukning, körsträcka och utsläpp för personbilar i Europa. Syftet är att tillhandahålla siffror som stämmer bättre överens med verklig körning. Bilarna testas med tillvalsutrustning och med en mer krävande testprocedur och körprofil.

KAMPANJPRISER
Är Jaguar I-PACE din drömbil? Ta del av alla aktuella erbjudanden här.
FLEET & BUSINESS
Drömmer du om att köra Range Rover Sport i jobbet? Se alla erbjudanden här.
FÅ EN OFFERT
Skräddarsytt erbjudande på I-PACE.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.
AERODYNAMIK

Från de distinkta framhjulshusen till den bakre diffusorn – varje del av I-PACE aerodynamiska design är skapad för att skära rakt genom luften och maximera räckvidden. Om du vill få senaste nytt om designuppdateringar för våra elektrifierade modeller ska du anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Där går vi på djupet!

ANMÄL DIG HÄR
LUFTINTAG I MOTORHUVEN

Den djärva inåtlutande grillen – reducerar luftmotståndet genom att styra luften genom motorhuvens luftintag och vidare ut där den passerar över en böjd taklinje för maximal effektivitet.

BAKRE DIFFUSOR

Fyrkantiga hörn uppmuntrar en ren luftavgång från bilen och minimerar tryckskillnader som kan ge upphov till luftmotstånd.

DÖRRHANDTAG

Eftersom luftflödet passerar jämnt runt hela karossen ligger de utfällbara dörrhandtagen tätt mot bilens sidor.

SVEPANDE MIDJELINJE

Kupén ligger lågt mellan svepande skärmar, vilket skapar en känsla av rörelse och fulländar karossens snabba, avsmalnande midjelinje.

STYLING

De slanka, futuristiska LED-strålkastarna hos I-PACE rymmer vår kännetecknande dubbla ‘J’-bladform, medan taket har ett exceptionellt smidigt utseende med svart kontrast mot karossens färg eller ett panoramaglastak.

LED-STRÅLKASTARE

För ännu bättre sikt och säkerhet kvälls- och nattetid, välj LED-strålkastare med adaptiv matrixteknik (tillval). Detta system vidhåller kontinuerlig användning av helljuset men justerar automatiskt ljuskäglans form för att undvika att blända mötande trafik.

LED-BAKLAMPOR

De slanka baklamporna på I-PACE har också LED-utförande. På bilar med tillvalet LED-strålkastare med matrix-teknik och karakteristiska varselljus har baklamporna samma dramatiska animerade blinkers som strålkastarna.

TAKALTERNATIV

I-PACE kan antingen fås med metalltak i karossens färg, svart kontrastfärg eller panoramaglastak. Det tonade glaset absorberar infrarött ljus och hindrar kraftigt solljus, UV-strålning och värme från att tränga in i kupén.

I-PACE I VERKLIGHETEN

Djupdyk i intressanta och upplysande artiklar om vår prisvinnande elbil Jaguar I-PACE.
Garanterat rolig läsning som ger dig en djupare förståelse för hur det är att köra på el.

VINTERKÖRNING PÅ 100 % EL
Kylan kryper närmare och med den kravet på att ta sig fram tryggt och säkert. Men hur är det egentligen att köra en elbil under vintern? En batteriexpert, civilingenjör och I-PACE-ägare berättar hur hans vardag ser ut med vår elektriska prisvinnare.
LÄS MER
BATTERIEXPERTEN KÖR I-PACE
Snabba laddtider, långa körtider – och vinnande vägegenskaper. När den internationellt erkände batteriexperten skulle välja en ny bil var mätaren hela tiden inställd på en elbil. Och valet föll på Jaguar I-PACE!
LÄS MER
PRATA MED EN EXPERT
Undrar du på hur man installerar en laddbox på bästa sätt? Vilka skatteförmåner som är kopplade till elbilar? Vad som påverkar elbilars räckvidd? Kontakta en av våra experter så får du svar på alla dina frågor och funderingar!
KONTAKTA OSS
JAGUAR-FÄLGAR

Du kan ge I-PACE en personlig touch tack vare ett urval av 11 fälgar. Fälgutbudet sträcker sig från 18 till 22 tum och innehåller bland annat 22-tums fälgarna i ”Style 5069” med fem ekrar i blanksvart med diamantsvarvad kontrastfinish och kolfiberinlägg (bilden).

BYGG DIN EGEN
JAGUAR CARE I 3 ÅR

Med din nya Jaguar följer 3 års fri service och fabriksgaranti (upp till 70 000 mil). 3 års vagnskadegaranti, lackgaranti och vägassistans i Europa och 6 års rostskydd ingår också. Detta är vi ensamma om att erbjuda i Sverige!

LÄS MER
KOM ETT STEG NÄRMARE DIN NYA I-PACE
JAGUAR I-PACE FÖR FÖRETAG
Tack vare modellens ytterst innovativa teknik, nollutsläpp och generösa utrymmen genom smart arkitektur är Jaguar I-PACE den perfekta bilen för moderna företag.
SE FÖRETAGSPRISER
AKTUELLA ERBJUDANDEN
Om du vill hitta din drömbil till ett drömpris ska du ta del av våra aktuella kampanjer och erbjudanden. Du kan välja mellan olika modeller, motorer och utrustningspaket.
SE KAMPANJPRISER
TILLVAL OCH TILLBEHÖR
Ge din Jaguar I-PACE en personlig touch och skapa den perfekta bilen som matchar din livsstil med hjälp av vårt breda utbud av tillval och tillbehör.
UTFORSKA TILLVAL OCH TILLBEHÖR
FÅ EN OFFERT
Skräddarsytt erbjudande på I-PACE.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner de senaste Jaguar-broschyrerna.
JÄMFÖR VÅRA BILAR
Välj upp till tre Jaguar-bilar och jämför dem sida vid sida.