ANSLUTBARHET FÖR INCONTROL

För oöverträffad anslutbarhet i bilen garanterar Jaguars Connect och Connect Pro att du och dina passagerare får en sömlös upplevelse i och utanför bilen. Njut av bekvämligheten med tillvalet Remote Essentials eller Remote Premium som ger dig kontroll över bilen på distans. Tillval som Remote, Protect och Secure Tracker håller dig och din Jaguar säkrare.

CONNECT PRO

Connect Pro kan endast fås med Touch Pro och innehåller InControl Apps, Wi-Fi Hotspot, Remote Premium och Pro Services. Systemet är framtaget för att förstärka din upplevelse i och utanför bilen, så att du och dina passagerare kan njuta av resan medan ni förblir uppkopplade mot världen utanför.

CONNECT PRO-INNEHÅLL
PRO SERVICES
Pro Services kan fås som en del av Connect Pro-paketet för Touch Pro och innehåller en rad unika uppkopplade tjänster för navigation.
LÄS MER
WI-FI HOTSPOT
Wi-Fi Hotspot ger en 4G Wi-Fi-hotspot i din Jaguar så att du och dina passagerare kan ansluta upp till 8 enheter till internet. *
LÄS MER
REMOTE PREMIUM
Med appen Jaguar InControl Remote kan du interagera med din Jaguar från vilken plats som helst i världen. Appen är kompatibel med de flesta Android- och Apple iOS-smartphones.
LÄS MER
INCONTROL APPS
InControl Apps innehåller en uppsättning fordonsoptimerade, interaktiva appar som möjliggör media-streaming, moln- och platsbaserade tjänster och mycket annat - via USB-porten.
LÄS MER
CONNECT

Connect tillhandahåller tre viktiga tjänster:
InControl Apps som gör att kompatibla smarttelefonappar kan användas via bilens pekskärm, Wi-Fi Hotspot som upprättar ett nätverk i bilen för upp till 8 enheter, samt Remote Premium som gör att du kan interagera med din Jaguar på avstånd.

CONNECT-INNEHÅLL
WI-FI HOTSPOT
Wi-Fi Hotspot ger en 4G Wi-Fi-hotspot i din Jaguar så att du och dina passagerare kan ansluta upp till 8 enheter till internet.*
LÄS MER
REMOTE PREMIUM
Med Remote Premium kan du interagera med din Jaguar från vilken plats som helst i världen. Appen är kompatibel med de flesta Android- och Apple iOS-smarttelefoner.
LÄS MER
INCONTROL APPS
InControl Apps innehåller en uppsättning fordonsoptimerade, interaktiva appar som möjliggör media-streaming, moln- och platsbaserade tjänster och mycket annat - via USB-porten.
LÄS MER
PROTECT

För ökad sinnesro ingår Remote-funktioner, Jaguar Optimised Assistance och SOS nödsamtal i Protect. Du kan kontrollera bränslenivå, rutor och dörrar på distans samt hitta din Jaguar på en full parkering, med mera – allt från din smarttelefon. Om du råkar ut för ett haveri skickar Jaguar Optimised Assistance din position och fordonsdiagnostik till bärgningstjänsten. Om en allvarligare olycka skulle inträffa kan SOS nödsamtal skicka information med bland annat uppgift din position till räddningstjänsten, och även koppla upp dig via telefon.

PROTECT FUNKTIONER
REMOTE ESSENTIALS
Med Remote Essentials kan du interagera med din Jaguar från vilken plats som helst i världen för att exempelvis kontrollera dörr- eller bränslestatus samt värma upp eller kyla bilen inför avfärd.
LÄS MER
JAGUAR OPTIMISED ASSISTANCE
Om du råkar ut för ett haveri kan du ringa Jaguars assistansteam direkt genom att trycka på knappen till vänster på takkonsolen, eller från assistansskärmen i appen Jaguar InControl Remote på din smarttelefon.
SOS NÖDSAMTAL
Om du råkar ut för en olycka och krockkuddarna utlöses, kopplas du upp via telefon till räddningstjänsten. SOS nödsamtal kan även skicka viktig information med bland annat uppgift om din position.
SECURE TRACKER

Secure Tracker använder sig av spårningsteknik för att varna dig
vid stöldförsök och skickar din bils position till berörda myndigheter
så att bilen kan återbördas så fort som möjligt.

LÄS MER
KONTROLLERA TILLGÄNGLIGHET
Se om Jaguar InControl är tillgängligt i ditt land.
KONTAKTA OSS
Diskutera InControl med närmaste återförsäljare.
HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
Hitta ditt närmaste auktoriserade servicecenter.
GUIDER OCH MANUALER
Visa och ladda ner din Jaguars handbok, manualer och videoguider.

InControl-specifika funktioner som beskrivs kan vara tillval eller vara beroende av marknad eller drivlina. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för information om tillgänglighet och fullständiga villkor i ditt land. Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med tillämpligt dataavtal som kan kräva ytterligare abonnemang efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksuppkoppling kan inte garanteras överallt.
 
*4G är för närvarande endast tillgängligt för F-TYPE. Wi-Fi Hotspot ger en 3G Wi-Fi-hotspot i alla andra bilar.