loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

FUNKTIONALITET

Sömlöst integrerad teknik gör det enkelt att styra I-PACE olika funktioner samt dina anslutna enheter.

bg-modelDisplay

I PACE ger ett kompakt intryck utifrån som döljer ett exceptionellt utrymme på insidan. Den elektriska arkitekturen ger friheten att visualisera ett annorlunda rum för dig och dina passagerare.

Bygg din bil

RYMLIG DESIGN

Arkitekturen hos I PACE gör så att framsätena fått en mer framskjuten placering mot det utrymme där motorn traditionellt skulle ha funnits, och detta ger en förbättrad förarposition. Detta ger samtidigt ett större avstånd mellan fram- och baksätena och ger mer benutrymme och komfort åt baksätespassagerarna.

bg-modelDisplay

LASTUTRYMME

Bakom baksätena rymmer lastutrymmet hela 656 liter med en längd på  967 mm. Lastförmågan hos I PACE fulländas i bilens främre förvaring under motorhuven som har 27 liter extra förvaringsplats.

FÖRVARING I BILEN

Frånvaron av en drivlina skapar istället plats för en förvaringslåda på 10,5 liter under armstödet fram. Det finns också praktisk förvaring under baksätena. Och eftersom elmotorer inte kräver konventionell växellåda har vi utnyttjat utrymmet i mittkonsolen maximalt genom att skapa den perfekta platsen åt telefoner och nycklar.

ACTIVITY KEY

Njut av dina favoritaktiviteter i naturen med bilnyckeln säkert förvarad i bilen. Activity Key (tillval) har ett kraftigt vattentåligt armband som inte hindrar dig från att delta i en mängd olika aktiviteter där det annars skulle vara besvärligt att ha med sig en nyckel.

Välj din egen eldrivna kombination av Jaguar-prestanda, teknik och stil.

BYGG DIN BIL
  • Jaguar XE
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE