loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

PRESTANDA

Kraftfulla bensinmotorer med enastående gensvar. Lättviktskonstruktion
i aluminium. Avancerade hjulupphängningar. F-TYPE är en sann prestandabil.

bg-modelDisplay

F-TYPE:s starka och lätta aluminiumkaross utgör den perfekta grunden för en sportbil. Den gör att de finstämda hjulupphängningarna med dubblar tvärlänkar kan arbeta optimalt, och den är det perfekta komplementet till högprestandamotorerna i F-TYPE. 

 

BYGG DIN F-TYPE

FYRHJULSDRIFT

F-TYPE:s fyrhjulsdriftsystem med Intelligent Driveline Dynamics
ger bilen kontrollerade prestanda och trygga köregenskaper på alla
underlag. Det finns som tillval till F-TYPE och F-TYPE R-Dynamic,
det är standard på F-TYPE R och F-TYPE SVR, och gör denna
Jaguar till den mest kompetenta sportbilen.

De tekniske egenskapene til F TYPE er utviklet for ren kjøreglede og gir bilen en rekke gode egenskaper tilpasset alle typer førere og veiunderlag

ÅKKOMFORT OCH KÖREGENSKAPER

Enastående kontroll, smidighet och respons utmärker F-TYPE. De överlägsna köregenskaperna förstärks av bilens styva chassi, hjulupphängningarna med dubbla tvärlänkar i smidd aluminium runtom samt den avancerade elektriska servostyrningen (EPAS).

KÖRTEKNIK

F-TYPE:s dynamik känns smidig tack vare våra avancerade körtekniska lösningar. Genom riktade, oberoende bromsingrepp på det kurvinre fram- och bakhjulet vid kurvtagning ger Torque Vectoring (momentstyrning) bättre instyrning och mindre understyrning. Detta kan tas ett steg längre med den elektroniska aktiva differentialen*, som arbetar med Intelligent Driveline Dynamics-systemet för att åstadkomma en exakt styrning av vridmomentet till vardera bakhjul. Och för att ge optimalt med komfort och kontroll analyserar Adaptive Dynamics* vägen och din körstil och anpassar F-TYPE:s gensvar därefter.

*Utrustningens tillgänglighet är beroende av modell och motor Se konfiguratorn eller specifikationer och prisguide för närmare information.

F-TYPE har designats för ren körglädje. Bilens tekniska överlägsenhet innebär en bred kompetens som klarar alla förares krav och olika vägförhållanden. F-TYPE-programmet har något som passar varje förartyp, antingen som Coupé eller Cabriolet, med bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift, manuell eller automatisk växellåda. Designa och bygg din perfekta F-TYPE med hjälp av vår konfigurator eller anmäl ditt intresse.

BYGG DIN F-TYPE     JAG VILL FÅ INFORMATION 

Anmäl dig till Jaguars nyhetsbrev

Ja, jag vill gärna vara först med att ta del av nylanseringar, tävlingar och events.

Anmäl dig till Jaguars nyhetsbrev