loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

TEKNIK I BILEN

Den avancerade tekniken i F-TYPE arbetar i samklang med bilens
sportbilsegenskaper för att du ska känna dig trygg och alltid underhållas.

bg-modelDisplay

Med hjälp av ett toppmodernt Touch Pro infotainmentsystem och precisionsbyggda ljudsystem kan F-TYPE ansluta, informera och underhålla i bästa stil.

BYGG DIN F-TYPE

INTUITIVA VISUELLA REGLAGE

8-tums färgpekskärmen i F-TYPE är ditt enda gränssnitt mot InControl infotainmentsystemet.
Det ger dig kontroll över navigation, musik, telefon, klimat och många förarhjälpsystem,
bland annat parkeringsassistenter och Configurable Dynamics.

bg-modelDisplay
I samarbeid med de britiske lydekspertene Meridian har vi utviklet to lydsystemer av høy kvalitet spesielt for F-TYPE.

MERIDIAN™-LJUD

I samarbete med de brittiska ljudexperterna Meridian har vi tagit fram två avancerade system enbart för F-TYPE. Standardsystemet på 380 W har tio högtalare inklusive två subwoofers. Och som tillval finns Meridian Surround-ljudsystemet på 770 W med tolv högtalare som med hjälp av Meridians Trifield™-teknik ger en konsertliknande ljudupplevelse.

I samarbeid med de britiske lydekspertene Meridian har vi utviklet to lydsystemer av høy kvalitet spesielt for F-TYPE.

PEDESTRIAN CONTACT SENSING SYSTEM

Hjälper till att skydda både personerna utanför och inne i bilen. Om F-TYPE känner av kontakt med en fotgängare kommer vårt marknadsledande Pedestrian Contact Sensing System™ att automatiskt höja motorhuven för att dämpa effekten av en eventuell islagning.

F-TYPE har designats för ren körglädje. Bilens tekniska överlägsenhet innebär en bred kompetens som klarar alla förares krav och olika vägförhållanden. F-TYPE-programmet har något som passar varje förartyp, antingen som Coupé eller Cabriolet, med bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift, manuell eller automatisk växellåda. Designa och bygg din perfekta F-TYPE med hjälp av vår konfigurator eller anmäl ditt intresse.

BYGG DIN F-TYPE     JAG VILL FÅ INFORMATION 

*När vi inför InControl kan specifika funktioner som beskrivs vara tillval och beroende av marknad eller drivlina. Besök din landsspecifika Jaguar-webbplats eller din lokala Jaguar-återförsäljare för information om tillgänglighet och fullständiga villkor i ditt land. Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med tillämpligt dataavtal som kan kräva ytterligare abonnemang efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksuppkoppling kan inte garanteras på alla platser.

Anmäl dig till Jaguars nyhetsbrev

Ja, jag vill gärna vara först med att ta del av nylanseringar, tävlingar och events.

Anmäl dig till Jaguars nyhetsbrev