loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

TEKNIK I BILEN

F-PACE avancerade teknik erbjuder en rad olika
system som förhöjer körupplevelsen och håller alla i bilen säkra.

Det kan hända att bilarna som visas i filminnehållet på denna webbplats inte överensstämmer exakt med nyligen gjorda uppdateringar och förbättringar. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för de senaste specifikationerna.

INNOVATION FRÅN JAGUAR

F-PACE har det avancerade Touch Pro infotainmentsystemet i bilen som standard. Jaguars lyhörda, intuitiva och helintegrerade teknik förhöjer din körning på ett innovativt sätt.

10-TUMS TOUCH PRO

STANDARD I VARJE F-PACE

Touch Pros nästa generation av maskinvara och programvara lyfter F-PACE uppkoppling och underhållning till den allra högsta nivån.

  • 10-tums pekskärm med tryck-, svep- och nypzoomningsfunktioner och anpassningsbar startskärm.
  • Instrumentpanel med 5-tums central TFT-display2
  • Jaguar ljudsystem22
  • AM/FM-radio, Bluetooth® och två USB-anslutningar
 

INNOVATION FRÅN JAGUAR

F-PACE har det avancerade Touch Pro infotainmentsystemet i bilen som standard. Jaguars lyhörda, intuitiva och helintegrerade teknik förhöjer din körning på ett innovativt sätt.

DUBBELVISNING

Dubbelvisning innebär att framsätespassageraren och föraren kan njuta av olika media på samma
10-tums pekskärm. Framsätespassageraren kan exempelvis titta på en film (med ljudet i trådlösa
hörlurar) medan föraren ser navigationen.

bg-modelDisplay

MERIDIAN™ AUDIO

Meridians ljudsystem och avancerade algoritmer för digital ljudbehandling
säkerställer att alla musikstycken hörs precis med den rytm, det tryck och
den timing som artisten har tänkt.  Välj tillvalet Meridian™ Ljudsystem7 på
380 W och med 10 högtalare samt en subwoofer, eller Meridian™
Surround-ljudsystem6 på 825 W och med 16 högtalare samt en subwoofer.

bg-modelDisplay

F-PACE är en Performance Crossover som kombinerar hisnande prestanda med överlägsen effektivitet. Skapa din ultimata F-PACE med vår konfigurator.

 

1Remote innehåller prenumerationstjänster som kan förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare. Funktioner, tillval och tillgänglighet för InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Jaguar-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, är föremål för mjukvaruuppgraderingar, versionskontroll och annat beroende på tillval. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. InControl Apps och Remote-appen måste laddas ner från Apple/Play Store. Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med tillämpligt dataavtal som kan kräva ytterligare abonnemang efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. All utrustning i bilen ska användas av förare endast då detta kan ske på ett för dem säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen. 
2Utrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation och marknad. Kontakta din närmaste Jaguar-återförsäljare för närmare detaljer.
3Tillval som kräver montering av Navigation Pro, CD/DVD-spelare och MeridianTM Ljudsystem/MeridianTM Surround-ljudsystem 
4Connect Pro kräver Navigation Pro. När Navigation Pro väljs måste du även välja alla funktioner i Connect Pro. Kontakta din Jaguar-återförsäljare för närmare detaljer. För online-funktion och Wi-Fi-anslutning krävs installation av ett mikro-SIM med ett lämpligt dataavtal.
5Tillgänglighet och montering är marknadsberoende. Finns endast som en del av Navigation Pro.
6Kräver montering av soldämpande framruta.
7Tillval.

 

  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE
  • Jaguar XE