<h3>JAGUARS FABRIKSVISNING I SOLIHULL</h3>

Följ med en av våra kunniga guider bakom kulisserna på den nya imponerande toppmoderna produktionsanläggningen i Solihull och se vad som krävs för att skapa några av de tekniskt mest avancerade bilarna i världen.

BOKA EN UPPLEVELSE
SMART METALL
Jaguars nya aluminiumintensiva, självbärande kaross är först i sin klass och revolutionerar bilens dynamik, förfining och åkkomfort. Längs Lode Lane kan du se den perfekt konturerade karossen ta form – inklusive de karakteristiska bakflyglarna.
ELEGANT CYBERNETIK
Kom riktigt nära och se hur de 627 högteknologiska robotarna i vår cybernetiska armé formar nitar och sammanfogar varje enskild modell. Det gäller bland annat nya F-PACE med sin unika lättviktskaross, som byggs från grunden med hjälp av toppmoderna precisionskameror. Innan våra skickliga hantverkare skräddarsyr och slutför varje unik Jaguar enligt beställning.
DESIGNA DIN EGEN
Funderar du på att köpa en Jaguar? På Jaguars fabriksvisning får du tillfälle att släppa fantasin fri kring hundratals skräddarsydda element. Det finns inredningar av handskmjukt läder i Jet, Latté eller Brogue, faner av borstad aluminium eller matt trä med fin ådring, fälgdekorer, lackfärger och multimedietillval för en klassisk, sportig eller modern känsla.
VIKTIG INFORMATION FÖR BESÖKARE
Hur bokar jag?

För mer information om bokning och tillgänglighet

Ring oss på: Solihull +44 (0)121 700 4619
Castlebromwich +44 (0)333 733 3003

eller skicka e-post till [email protected]
[email protected]

Antalet platser är mycket begränsat. Vänligen boka i förväg.

KÖP DIN UPPLEVELSE

Behöver jag ta med mig något?

Visningen är lång, så vi rekommenderar att du klär dig bekvämt och har lämpliga skor på dig. Handväskor, ryggsäckar och andra typer av handbagage är inte tillåtna i fabriken. Du kan lämna sådana artiklar i tryggt förvar på The Jaguar Visitor Centre. Vi vill att du ska komma riktigt nära vår produktionsbilar under visningen. Vi tillhandahåller eventuellt en skyddande överdragsklädsel för att täcka över tillhörigheter såsom klockor, smycken och bältesspännen. Vi föreslår att sådana saker lämnas hemma.När du besöker vår anläggning ska du täcka ben och armar samt ha lämpliga skor på dig. Skor som är öppna framtill, sandaler, shorts och t-shirts är inte tillåtna i någon av tillverkningsanläggningarna.

Hur gammal måste jag vara?

Du måste vara över 10 år gammal för att vara med på visningen. Barn under 16 år ska ha sällskap av en vuxen.

Kan jag parkera vid fabriken?

Gratis parkering finns på området.

När behöver jag vara på plats?

Allt på vår anläggning löper med precision. Sikta på att komma till The Jaguar Visitor Centre 15 minuter före din starttid för att säkerställa att du är inbokad och redo att ge dig av på visningen.

Får jag ta kort?

Fotografering är endast tillåten i särskilt avsedda områden, så fråga din guide eller värd.

Är visningen handikappsanpassad?

Visningen kan genomföras av personer med handikapp. Men informera oss gärna om särskilda behov så att eventuella åtgärder kan vidtas i förväg.

VÄGBESKRIVNING

ADRESS
The Jaguar Visitor Centre, Solihull,
Jaguar Land Rover, Lode Lane,
Solihull, West Midlands, B92 8NW

BILPARKERINGENS GPS-KOORDINATER:
N52º 26’ 12” W1º 45’ 30”

HITTA HIT

Vi ser fram emot ditt besök. Kom dock ihåg att antalet platser är mycket begränsat, så boka i förväg.

BOKA EN UPPLEVELSEKÖRNING
Boka en Jaguar-upplevelse där en Jaguar får visa vad den går för.
HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
Sök efter en Jaguar-återförsäljare nära dig.
LADDA NER BROSCHYR
Visa och ladda ner de senaste Jaguar-broschyrerna.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din lokala Jaguar-återförsäljare.