<h3>JAGUARS FABRIKSVISNING I CASTLE BROMWICH</h3>

Vad krävs för att skapa några av världens tekniskt mest avancerade bilar? Det får du reda på när våra kunniga guider tar dig med på en exklusiv visning av den ikoniska fabriken i Castle Bromwich, där du får se hela tillverkningsprocessen – från metallplåt till färdig bil.

BOKA EN UPPLEVELSE
REN METALL TILL REN SPÄNNING
Om du någonsin har undrat hur en Jaguar skapas, om du redan äger en Jaguar eller funderar på att köpa en, då är det här din chans att se processen från början till slut.
ALUMINIUM
Jaguars intelligenta aluminiumarkitektur revolutionerar vårt sätt att skapa bilar som är smidigare och har bättre respons. På fabriken i Castle Bromwich får du se världens största aluminiumpress, byggd för att skapa F-TYPE:s toppmoderna unika, eleganta, aerodynamiska form.
CYBERNETIK
Åttio procent av karossen till Jaguar XJ byggs av över hundra högteknologiska robotar som arbetar i perfekt synkronisering. Se hur Jaguars hängivna cybernetiska armé formar nitar och Jaguar-bilar, innan våra skickliga hantverkare kärleksfullt slutför varje unik bil enligt beställning.
DESIGNA DIN EGEN JAGUAR
Om du funderar på att köpa en Jaguar, innebär fabriksvisningen ett tillfälle att utforska de hundratals skräddarsydda element som gör din bil unik. Låt fantasin styra när du bestämmer dig för lackfärger och komponenter – allt från fälgar till fanerdekor – innan du slutligen beställer din egen skräddarsydda Jaguar.
VIKTIG INFORMATION FÖR BESÖKARE
Hur bokar jag?

För mer information om bokning och tillgänglighet

Ring oss på: Solihull +44 (0)121 700 4619
Castlebromwich +44 (0)333 733 3003

eller skicka e-post till [email protected]
[email protected]

Antalet platser är mycket begränsat. Vänligen boka i förväg.

KÖP DIN UPPLEVELSE

Behöver jag ta med mig något?

Visningen är lång, så vi rekommenderar att du klär dig bekvämt och har lämpliga skor på dig. Handväskor, ryggsäckar och andra typer av handbagage är inte tillåtna i fabriken. Du kan lämna sådana artiklar i tryggt förvar på The Jaguar Visitor Centre. Vi vill att du ska komma riktigt nära vår produktionsbilar under visningen. Vi tillhandahåller eventuellt en skyddande överdragsklädsel för att täcka över tillhörigheter såsom klockor, smycken och bältesspännen. Vi föreslår att sådana saker lämnas hemma.När du besöker vår anläggning ska du täcka ben och armar samt ha lämpliga skor på dig. Skor som är öppna framtill, sandaler, shorts och t-shirts är inte tillåtna i någon av tillverkningsanläggningarna.

Hur gammal måste jag vara?

Du måste vara över 10 år gammal för att vara med på visningen. Barn under 16 år ska ha sällskap av en vuxen.

Kan jag parkera vid fabriken?

Gratis parkering finns på området.

När behöver jag vara på plats?

Allt på vår anläggning löper med precision. Sikta på att komma till The Jaguar Visitor Centre 15 minuter före din starttid för att säkerställa att du är inbokad och redo att ge dig av på visningen.

Får jag ta kort?

Fotografering är endast tillåten i särskilt avsedda områden, så fråga din guide eller värd.

Är visningen handikappsanpassad?

Visningen kan genomföras av personer med handikapp. Men informera oss gärna om särskilda behov så att eventuella åtgärder kan vidtas i förväg.

VÄGBESKRIVNING

ADRESS
The Jaguar Visitor Centre, Castle Bromwich,
Chester Road, Castle Vale, Birmingham, B35 7RA, UK

BILPARKERINGENS GPS-KOORDINATER:
52°30’55”N 1°47’55”W
52.515289, -1.798842

HITTA HIT

Vi ser fram emot ditt besök. Kom dock ihåg att antalet platser är mycket begränsat, så boka i förväg.

BOKA EN UPPLEVELSEKÖRNING
Boka en Jaguar-upplevelse där en Jaguar får visa vad den går för.
HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
Sök efter en Jaguar-återförsäljare nära dig.
LADDA NER BROSCHYR
Visa och ladda ner de senaste Jaguar-broschyrerna.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din lokala Jaguar-återförsäljare.