UPPLEV ICE ACADEMY SWEDEN
JAG VILL FÅ INFORMATION

Arjeplog ligger alldeles vid gränsen till den svenska polcirkeln och är en osannolikt vacker och fängslande vildmark med sträng kyla. Utsikten är av episka proportioner, lika storslagen som extrem åt vilket håll du än vänder dig. Det är alltså inte bara den kalla luften som gör dig andlös.

EN UPPLEVELSE DU INTE VILL GÅ MISTE OM

Vid en av alla isbelagda sjöar i landskapet är Ice Academy din chans att ta del av den hisnande upplevelsen att köra på is bakom ratten i de senaste modellerna från Jaguar och Land Rover. Under handledning av våra meriterade förarinstruktörer lyfts din körning till en helt ny nivå.

SE FILMEN

yt:DW78Qs_VNuo
VÄLJ DIN KÖRUPPLEVELSE PÅ ISEN
JAG VILL FÅ INFORMATION
ICE DRIVE
Den här kursen kan tas som en upplevelse på 3 eller 4 dagar och är en perfekt introduktion till den spännande sporten iskörning. Med det hänförande arktiska landskapet som scenografi får du chansen att utmana dina gränser på olika isbanor.
ICE DRIVE ADVANCED
Denna kurs, som även ges som ett 3- eller 4-dagars evenemang, riktar sig i första hand till återkommande gäster eller förare med tidigare erfarenhet av iskörning. Mer tid på isen, fler privatlektioner och mängder av tekniska utmaningar.
ICE DRIVE SV EXCLUSIVE
Det finns endast 10 platser till denna otroliga resa. Du kommer att få uppleva Jaguar-körning som aldrig förr. Under en adrenalinfylld helg med höga hastigheter får gästerna uteslutande köra SV-produkter konstruerade av Special Vehicle Operations.
ICE ACADEMY GALLERI

I förhandsvisningen ser du vad du kan förvänta dig på Ice Academy.

SE GALLERI
INTRESSERAD AV NERVKITTLANDE KÖRNING PÅ IS?

Den fantastiska iskörningssäsongen i svenska Arjeplog är avslutad. Förberedelser pågår för ett spännande program 2021. Registrera dig nedan för att få information tidigt, eller kontakta conciergeteamet direkt för närmare detaljer. Observera att all kommunikation sker på engelska.

Telefon: +44 207 291 5253

E-post: [email protected]

KONTAKTA OSS
Tala med en medlem i vårt specialistteam på +49 69 460 97 47 47.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmaste återförsäljare.
LADDA NER BROSCHYR
Visa och ladda ner den senaste Ice Academy-broschyren.
JAG VILL FÅ INFORMATION
Registrera dig och få de senaste Jaguar Travel-nyheterna.