KOSTNADSFRI UPPGRADERING AV INCONTROL

Lägg till nya funktioner, trådlösa programuppdateringar och Smartphone-paketet.

Med den senaste uppgraderingen för InControl Touch Pro läggs nya funktioner till och erhålls vårt nya pekskärmsgränssnitt. Uppgraderingen är kostnadsfri för berättigade bilar och innehåller Smartphone-paketet och trådlösa programuppdateringar.

SMARTPHONE-PAKET
Med Smartphone-paketet kan du skärmdela din smartphone med infotainmentsystemet i din bil. Apparna i Smartphone-paketet omfattar:
- Apple CarPlay®
- Android Auto™
- Baidu CarLife™

Tjänsterna som erbjuds av Apple CarPlay® och Android Auto™ är beroende av funktionernas tillgänglighet i ditt land. Se Apple CarPlay® och Android Auto™ för mer information.
TRÅDLÖS PROGRAMUPPDATERING
Att få den senaste uppgraderingen är enkelt och kan ske hos din lokala återförsäljare. Efter uppgradering kan du optimera din bils system ytterligare med trådlösa programuppdateringar – med hjälp av Wi-Fi eller ett SIM-kort och utan att behöva besöka en återförsäljare. Med programuppdateringar underhålls viktiga system i din bil, till exempel InControl Touch Pro, för att säkerställa att du även i fortsättningen får ut mesta möjliga av din Jaguar.
VAD GÄLLER FÖR DIN BIL?

Kontakta din återförsäljare för att ta reda på om din Jaguar är berättigad till denna programuppgradering. Med hjälp av din bils årsmodell, infotainmentsystem och användargränssnittspanel kan återförsäljaren kontrollera om din Jaguar är berättigad till uppgraderingen.

DIN BILS ÅRSMODELL

Den senaste programvaran ingår som standard när du köper en ny Jaguar, men vissa modeller från 2016–2018 är också berättigade.


HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE

DITT INFOTAINMENTSYSTEM

Om din Jaguar från 2016–2018 har en infotainmentskärm – antingen Touch Pro eller Touch Pro Duo – kan det hända att den senaste programuppdateringen är tillgänglig till din bil.


HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE

DIN ANVÄNDARGRÄNSSNITTSPANEL

För att kunna utnyttja Smartphone-paketet måste din bil ha en 10,2-tums pekskärm och ett anslutet USB-uttag.


Maskinvaran i vissa grundmodeller av E-PACE, utan navigationsfunktionen (tillval), är i vissa fall inte kompatibel med denna uppdatering av Smartphone-paketet. Kontrollera med din återförsäljare.


HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE

KONTAKTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE

Kontakta din återförsäljare för att kontrollera om din Jaguar är berättigad till den senaste programuppgraderingen.

HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
BOKA SERVICE
Boka en servicetid för din Jaguar online.
BRUKSANVISNINGAR OCH INSTRUKTIONSBÖCKER
Visa och ladda ner din Jaguars handbok, instruktionsböcker och videobruksanvisningar.
HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
Sök efter en Jaguar-återförsäljare nära dig.
TILLBEHÖR
Ge din Jaguar en personlig touch med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör.